Foto: Bettina Holwerda betast zichzelf voor meer aandacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als actrice trekt Bettina Holwerda wel vaker alle aandacht naar zich toe. Bij dit pikante filmpje is dat absoluut noodzakelijk!

Bettina Holwerda staat bekend om haar geweldige shockfactor. Als ze je niet aan het denken zet met ontroerende toneelstukken en indrukwekkende topics, doet ze je mond openvallen op social media. Een combinatie van de twee is echter een nieuwe ontwikkeling. De knappe actrice post wel vaker pikante plaatjes en onthullende filmpjes, maar deze keer had Bettina ook iets anders in gedachten.

Bettina Holwerda betast zichzelf in shockerende Instagram post

Bettina Holwerda heeft vaker alle ogen op haar gericht, maar hoe ze de spotlight op zichzelf vestigt verschilt nog wel eens. Op Instagram heeft de bloedmooie blonde wel een thema: pikante plaatjes en vurige filmpjes. Wij snappen het volkomen. Wie kan zijn ogen nou van zo’n heerlijk beeld afhalen? Bettina lijkt dondersgoed te weten hoe ze de aandacht te pakken krijgt en maakt hier ook slim gebruik van. Ook deze keer doet ze met een shockerend filmpje alle hoofden draaien om er vervolgens een verassende tekst bij te zetten.

In het filmpje zien we Bettina in een nietsverhullend klein topje. Het felrode bloesje trekt alleen met de kleur al alle aandacht, maar wat Bettina er allemaal mee laat zien houdt je ogen vast. Het topje verhult namelijk helemaal nul, en Bettina zet haar assets nog meer in het licht met een verleidelijk setje! Zwart kant en een pittige rode kleur… Ons hart gaat er sneller van kloppen. In het heerlijke filmpje zit Bettina de hele tijd wat aan zichzelf en bevoelt ze haar fantastische troeven. Ook als ze voorover leunt laat de onthullende outfit niets aan de verbeelding over, en oh wat genieten we ervan.

Bettina Holwerda zoekt aandacht voor kanker-onderzoek

Als je dan eindelijk je ogen van Bettina Holwerda af hebt kunnen halen staat er nog een verassing voor je klaar. Het filmpje heeft namelijk een heel ander doel dan je misschien zou denken. Bettina zoekt er aandacht mee voor kankeronderzoek! Ze zet het er in koeienletters bij hoe belangrijk het onderwerp is, want de knappe actrice weet wel waar de focus op gaat liggen. Toch weet ze met het pikante filmpje heel wat mensen in beweging te brengen. En hoe kan het ook anders: als ze je niet shockeert met het filmpje, doet haar emotionele verhaaltje je mond wel openvallen.

Fans van Bettina Holwerda zijn erg te spreken over video

Volgers van Bettina Holwerda zijn zeer te spreken over het onderwerp dat de charmante blonde op tafel legt. Naast dat het filmpje alle gepaste liefde ontvangt puur om de bloedhete inhoud, worden de comments overspoeld met dankbaarheid voor de actie. “Zo blij dat je je hier voor gaat inzetten!!”, reageert één gelukkige volger. “Goed dat je dit doet!”, applaudisseert een volgende haar. De emoties lijken gedeeld onder de vele reacties onder de post. Tientallen vrouwen delen hun ervaringen in de reacties en het is onderhand een hele emotionele boel. Maar dat Bettina je wereld op z’n kop gooit zijn we ook niet anders gewend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...