Foto: Beschonken Nicolette Kluijver knalt zowat uit haar extreem lage topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver weet hoe ze haar volgers moet verwennen. Ze laat niks aan de verbeelding over op beschonken avond.

Knappe Nicolette Kluijver laat niks aan de verbeelding over

De prachtige Nicolette Kluijver weet heel goed hoe ze haar volgers moet bespelen en hoe ze de aandacht op zich krijgt. Haar recente Instagram story op vakantie is hier een goed voorbeeld van. Op deze foto is te zien hoe ze aan het genieten is van haar vakantie en hoe ze geniet van haar alcoholische versnapering. Als we naar de foto kijken dan kan er gezegd worden dat ze al wel genoten heeft van een aantal van deze versnaperingen. Groot gelijk heeft ze! Wat op de foto voornamelijk opvalt is het ontzettend diep uitgesneden topje dat Nicolette aan heeft. Met dit topje laat ze weinig aan de verbeelding over voor haar volgers en laat ze die optimaal meegenieten. Zo kennen we Nicolette natuurlijk weer. De knappe blondine laat zich van haar beste kant zien.

 

Nicolette Kluijver en haar gezin wagen sprong in het diepe in spannend bericht

Op haar gezinsvakantie naar Curacao is Nicolette letterlijk in het diepe gesprongen samen met gaar kinderen. Nicolette en haar kinderen besloten om in een duikboot te stappen en naar 140 meter diepte af te zakken. Hier gingen zij een scheepswrak bezichtigen. Gaaf! Ze besloten dit te doen onder het motto: Haal alles uit het leven! Nicolette zegt achteraf heel trots te zijn op haar kinderen en dat het een herinnering is die zij nooit meer zullen vergeten. En daar heeft de knappe presentatrice zeker wel gelijk in. Dit zijn hele gave momenten om met elkaar te delen. Nicolette deelt het natuurlijk ook met haar volgers. En binnen die groep reageren mensen dan ook heel wisselend onder het Instagram bericht. Een grote groep volgers van Nicolette vinden het echt heel gaaf om te zien, maar zeggen wel dat ze het zelf niet zouden durven. Zou jij dit aandurven?
Nicolette Kluijver grapt over kandidaat Expeditie Robinson 2024

Binnenkort gaat een nieuw seizoen van Expeditie Robinson weer van start. En Nicolette Kluijver zal dit zoals gebruikelijk weer presenteren. Op haar Instagram post ze een aantal weken voor de start een update. Ze zijn al druk bezig namelijk met het casten voor het seizoen van 2024. Ze denkt dat Oud-minister president Mark Rutte wel een goede kandidaat is voor het volgende seizoen. Nu Mark Rutte aangekondigd heeft dat hij de politiek gaat verlaten, vind ze dit het ultieme moment om hem te vragen voor het programma. Deze Instagram post is natuurlijk gedaan met een grote knipoog. Op de post is een gefotoshopte foto van Mark Rutte te zien bij een vuur opdracht van het programma. Veel volgers van Nicolette konden deze post wel waarderen en zouden het gaaf vinden als de oud-minister president mee zou doen aan het programma. Nicolette hoopt er in ieder geval wel op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!