Foto: Beschonken Maxime Meiland gaat uit haar dak in ontzettend strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland verwent ons wel vaker met kijkjes achter de schermen, maar in deze foto’s laat ze wel heel veel zien! 

Fans van Maxime Meiland zijn natuurlijk wel wat gewend. De charmante blondine verwent ons namelijk wel vaker met heerlijk spontane kiekjes en ook op de buis is ze niet anders. Toch wist Maxime zichzelf recent te overtreffen! En daar zijn we allemaal dolblij om. Want deze kant van Maxime hebben we nog niet eerder gezien!

Maxime Meiland zoekt alle grenzen op in loeistrak jurkje

Dat Maxime Meiland van een feestje kan genieten wisten we namelijk al. Maar zulke shots? Dat is misschien wel een eerste keer! En daar hoor je ons absoluut niet over klagen. Maxime zocht namelijk alle grenzen op in een avontuurlijk outfit en laat daarbij weinig aan de verbeelding over. Zo pronkt ze met haar beeldige figuur in een jurkje dat wel op haar huid geschilderd lijkt! Al snappen wij haar volkomen. Met zo’n overheerlijk lijf is het natuurlijk logisch dat je alles wil laten zien! Gelukkig voor ons lijkt Maxime er net zo over te denken en verwent ze ons met een paar heerlijke kiekjes waarbij ze volledig losgaat in haar pittige outfit. Zo zien we Maxime met oogverblindende glimlach helemaal wild gaan op de dansvloer. Haar ketting rinkelt er van! En al helemaal later op de avond maakt Maxime het flink spannend. En hoe kan het ook anders?

Beschonken Maxime Meiland laat fans alles zien op verjaardagsfeestje

Want scherpe fans van Maxime Meiland zal opgevallen zijn dat er flink wat glaasjes voorbij komen. De bloedhete blondine heeft namelijk in elke shot een ander drankje in handen! Logisch dus dat Maxime zich ook op camera lekker laat gaan. En daar genieten we allemaal van mee. Maxime schittert namelijk op elk prachtplaatje, of het nou vanwege de loeistrakke jurk is of haar oogverblindende glimlach. Wij kunnen onze ogen amper van haar afhouden! En daar lijken haar fans het helemaal over eens te zijn. Zo barsten de comments onder haar Instagrampost van de lovende reacties. “Fantastisch, wat zien jullie er geweldig uit!” roept één enthousiaste fan. Want dat de Meilandjes een fantastische avond hebben is meteen duidelijk. Al genieten wij met zulke heerlijke outfits natuurlijk net zo hard mee!

Maxime Meiland verrast fans met onthullende modellenfoto

En genieten doen fans van Maxime Meiland de laatste tijd wel vaker. Want de plaatjes blijven maar komen! En dan zijn we natuurlijk al wat gewend van de reality televisieshow! Toch wist Maxime haar fans laatst nog allemaal te verassen. Want waar we normaliter smullen van spontane filmpjes en grote glimlachen, kregen we laatst een ware modellenfoto cadeau! En daar wist Maxime zichzelf toch heel anders in beeld te zetten. Zo kijkt ze zwoel naar de camera terwijl ze in een diep uitgesneden topje poseert. Alleen een strategisch geplaatst drankje weet haar duizelingwekkende inkijk nog een beetje te verbergen! Maar opvallen doet de bloedhete foto zeker. Niet dat je ons hoort klagen, natuurlijk. Van dit soort pittige shots krijgen we nooit genoeg! En al helemaal als Maxime er dit soort grapjes bijschrijft. Want deze onthulling over haar favoriete drankje hadden we niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!