Foto: Belgische beauty Veronique de geeft showtje weg in kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Belgische Veronique de heeft een wel heel bijzondere foto van zichzelf geplaatst. Haar jurkje bevalt goed. 

Maak kennis met een van de knapste vrouwen van België

We denken wel eens dat we in Nederland knappe vrouwen hebben. Dat klopt ook grotendeels wel, maar de Nederlandse vrouwen doen zeker niet onder voor de bevolking van onze zuiderburen. In België lopen namelijk ook nog genoeg knappe en verleidelijke vrouwen rond. En een van hen is de aantrekkelijke Veronique de . Deze prachtige vrouw is een echte alleskunner. Zo is ze niet alleen maar influencer, maar timmert ze als presentatrice en model ook erg goed aan de weg. En zo’n knappe en bijzondere vrouw, die moet je natuurlijk gewoonweg leren kennen. Bekijk dus snel een van haar laatste foto’s, waar de verleidelijke dame poseert in een wel heel bijzonder jurkje.
Het korte jurkje van Veronique de

De knappe brunette heeft een hoop leuke outfits tot haar beschikking als je alle foto’s op haar Instagram mag geloven. Maar dit korte jurkje wat ze aantrekt om haar fans te verleiden is toch echt wel een hele bijzondere. Dankzij het jurkje kan je goed de lange, slanke benen van Veronique zien. En die zijn natuurlijk wel de moeite waard om eventjes naar te mogen kijken. Veronique weet met haar foto in ieder geval een hoop mannen op een positieve manier van slag te brengen. De prachtige dame weet heel erg goed wat ze doet. Ze maakt in haar verleidelijke jurk even een heel spannend rondje en laat zich van haar beste kant zien. Als ze er dan ook nog zo verleidelijk bij lacht, dan is het helemaal af. Haar volgers zijn vanwege foto’s als deze er heilig van overtuigd dat Veronique de knapste vrouw van de Benelux is.
Veronique ontspant lekker thuis op de bank

Je zal in de tijdlijn van Veronique een hoop mooie foto’s zien van de brunette. De meeste van die foto’s maakt ze overigens gewoon thuis. Daar ligt ze lekker ontspannen op de bank terwijl ze helemaal tot rust komt. En dat doet de brunette natuurlijk een partij goed. Ze zit er ook heel relaxed bij als je de foto zo ziet. Het ziet ernaar uit dat Veronique werk en ontspanning heel erg goed kan combineren. Zonder enige moeite weet ze namelijk vanaf haar luie bank een mooie foto van zichzelf te maken. En dat is absoluut bijzonder te noemen.

Voor veel Nederlanders nog onbekend

In België is Veronique al een gevestigde naam, maar in Nederland is de knappe dame nog niet zo heel erg bekend. Maar hopelijk zal dat door dit soort spannende foto’s een beetje gaan veranderen. In Nederland zijn er nog genoeg mensen die fan van Veronique kunnen worden. En je krijgt daar ook veel moois voor terug, kijk maar naar alle leuke foto’s van het model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...