Foto: Bekende zangeres verklaart liefde aan Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is erg geliefd. Zo ook onder haar zingende collega’s, die haar nog wel eens de liefde verklaren.

Er zijn een hoop redenen om te houden van zangeres Maan de Steenwinkel. Natuurlijk is er haar geweldige uiterlijk, want Maan weet zich altijd wel mooi te presenteren. En laten we haar enorme berg talent niet vergeten. Maar daarnaast is Maan ook een ontzettende leuke vrouw om mee om te gaan. Ze is spontaan, heeft humor en weet altijd iedereen te charmeren. Het is dan ook niet gek dat sommige van haar zingende collega’s een klein oogje op Maan hebben. En een van hen is zangeres Bente. Die plaatste ook even een foto van haar en haar geliefde op Instagram.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel propt zichzelf in superstrak topje

Maan de Steenwinkel krijgt innige omhelzing

De twee zangeressen kennen elkaar inmiddels alweer een tijdje en gaan erg goed met elkaar om. Ze zijn hechte vrienden geworden. Daardoor vragen mensen zich soms wel een beetje af of er meer speelt tussen de twee, want ze lijken het soms wel heel erg goed met elkaar te kunnen vinden. Is Bente misschien stiekem een beetje verliefd op Maan? Als je haar post zo ziet wordt je er niet wijzer van. Maan krijgt wel een hartje gestuurd en de twee zangeressen hebben een innige omhelzing. Maar zijn dit twee hartsvriendinnen die elkaar een knuffel geven of is er meer aan de hand?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl)

Maan is bij alles aanwezig

Bij alle belangrijke momenten in het leven van Bente lijkt Maan de Steenwinkel aanwezig te zijn. Zo ook wanneer Bente haar MTV-award in ontvangst mocht nemen. Maan kon het niet laten om even haar vriendinnetje te steunen en haar na de show een bezoekje te brengen. Natuurlijk moest daar wel een mooie foto van gemaakt worden om het moment te vereeuwigen. Of Maan en Bente nu alleen maar goede vriendinnen zijn of dat er meer speelt, ze zijn wel voor elkaar gemaakt. Het is dan ook lastig om de een zonder de ander voor te stellen. Maan en Bente zijn inmiddels namelijk zo goed op elkaar ingespeeld dat ze bijzonder goed op één lijn zitten.

Bente en Maan maken een nummer

Wat doe je als je niet alleen heel goed bevriend bent, maar ook nog eens beide zangeres? Inderdaad, dan maak je gewoon samen een nummer. Even een mooi nummertje maken, omdat het kan. Bente en Maan doken de studio in en niet lang daarna kwamen ze met het nummer “Nee is Nee” uit.

Bente erg blij met vriendinnetje Maan de Steenwinkel

Of er nu meer aan de hand is of niet, Bente is sowieso erg blij met vriendin Maan de Steenwinkel. Samen vormen ze een ijzersterk duo dat niet alleen hele fijne muziek maakt om naar te luisteren, maar ook nog eens heel goed samen kunnen zijn. Voorlopig komt er dus nog geen einde aan het duo Maan en Bente.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!