Foto: Beeldschone vriendin van Cody Gakpo laat ronde achterkant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa van der Bij, de vriendin van Cody Gakpo, is voor het WK in Qatar. Met haar heerlijke achterkant geniet niet alleen haar vriend van haar aanwezigheid!

Noa van der Bij beleeft, net zoals vele andere vriendinnen van Nederlandse voetballers, haar eerste WK met haar vriendje in het Nederlands elftal. Hier is ze super trots op. Om Cody Gakpo aan te moedigen is ze helemaal naar Qatar afgereisd.

Noa van der Bij ziet Cody Gakpo maar blijven scoren

Niemand zag het aankomen. Cody Gakpo is de man van het Nederlands Elftal dit WK. Ook zijn beeldschone vriendin Noa van der Bij zag het niet aankomen. Ze is helemaal naar Qatar afgereisd om het met haar eigen ogen te zien. De prachtige blondine bezocht de wedstrijden met een heerlijke broek aan. In een superstrakke broek liep ze door de straten van Qatar. De voetbalfans keken hun ogen uit. Wat een schitterend uitzicht hebben ze. Als je geen fan bent van voetbal dan heb gelukkig alsnog genoeg om naar te kijken. De rondingen van Noa van der Bij zijn een gevalletje apart. Cody Gakpo mag in zijn handen knijpen dat hij zo’n knappe dame aan de haak heeft weten te slaan. Nu Cody Gakpo het zo goed doet op het WK moet Noa van der Bij ook maar eens gaan oppassen. Voor ze het weet krijgt Cody Gakpo een lading van berichten binnen. De Nederlandse voetballer komt namelijk op de radar te staan van veel knappe dames.

Noa van der Bij houdt van de ballen van Cody Gakpo

Ja, je leest het goed. Niet alleen Noa van der Bij houdt van de ballen van Cody Gakpo, maar heel Nederland houdt ervan. We hebben het hier natuurlijk over zijn schoten en zijn passes. De Nederlandse voetballer is dit WK enorm goed op weg. Het Nederlands elftal heeft nu drie wedstrijden erop zitten. Ze zijn door naar de achtste finale en dit komt door niemand minder dan Cody Gakpo. De Nederlander heeft inmiddels al drie doelpunten gemaakt. Hiermee heeft hij het Nederlands elftal eigenhandig naar de achtste finale weten te helpen. Heel Nederland houdt daarom ook van de ballen van Cody Gakpo. Noa van der Bij is ontzettend trots op de ballen van Cody Gakpo, zo laat ze op haar Instagram zien.

Noa van der Bij blijft Cody Gakpo aanmoedigen

Na elke WK wedstrijd krijgt de selectie een familiemiddag. De familie van de selectie mag de training bezoeken en weer met de spelers herenigd worden. Vaak kijkt de familie één wedstrijd en gaan ze daarna weer terug naar Nederland. Dit is alleen niet zo bij Noa van der Bij. Zij heeft niet één, maar twee wedstrijden bezocht. Alleen de openingswedstrijd van het Nederlands elftal was de beeldschone blondine niet aanwezig. Als Noa erbij is, laat Cody extra goed zien wat hij kan. Als het aan heel Nederland ligt, blijft de knappe blondine het hele toernooi aanwezig. Dat zou voor heel wat goals moeten zorgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!