Foto: Beeldschone Schaatsster Pien Hersman laat haar heerlijke pareltjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft niks te verbergen in recente foto’s waar ze haar pareltjes even goed laat zien!

Onze prachtige schaatsster, Pien Hersman, heeft geen idee hoe blij ze haar volgers wel niet maakt met de recente foto’s die ze heeft geplaatst! De schaatsster is namelijk te zien in geweldige looks en fans kunnen niks anders dan smullen van de mooie beelden.

Pien Hersman deelt foto’s en laat zichzelf goed zien

Wat kan de schaatsster, Pien Hersman niet? Ze is namelijk niet alleen goed in schaatsen maar ook in het maken en delen van prachtige foto’s en video’s. De brunette heeft recent een reeks foto’s op haar Instagram-kanaal gezet van wel 10 foto’s waarbij ze haar favoriete momenten deelt van februari, en dat zijn echte pareltjes! Per foto geeft ze ook nog een korte uitleg zoals bij de onderstaande foto’s zegt ze: ”After race mirror selfie.” en ”Favourite drink when it’s cold outside.” Ze ziet er ook op alle foto’s weer prachtig uit! En dit zijn zeker pareltjes die je niet moet missen! Klik hier om zelf alle foto’s te bekijken.

Pien HersmanPien Hersman

Pien Hersman heeft geweldige vormen

Met al haar training heeft Pien een figuur gekregen waar mannen maar al te graag naar kijken! Haar mooie bouw komt dan ook goed tot zijn recht in haar favoriete strakke schaatspakjes. En laten we eerlijk zijn, het zou zonde zijn om al die vormen te verbergen onder dikke lagen stof. Gelukkig doet Pien dat dan ook zeker niet. Met haar betoverende blik weet Pien precies alle mannen te betoveren. Met haar talent op het ijs en haar schoonheid daarbuiten weet Pien Hersman veel mannen voor zich te winnen. En geloof me, ze is nog lang niet van plan om te stoppen. Dus mannen, bereid je maar voor op nog veel meer mooie plaatjes en video’s van deze geweldige schaatsster.

Pien Hersman is niet bij het Daikin NK

Onze schaatsster moest helaas laten weten aan haar volgers dat ze bij het Daikin NK niet op de ijsbaan te vinden is. Ze heeft gezegd dat ze hier enorm hard van baalt en dat het een paar lastige weken waren. Ze laat weten dat het haar even gaat duren voordat ze dit zal accepteren en dat ze blij is voor alle steun die ze krijgt van iedereen om haar heen. Fans vinden het jammer voor Pien en laten veel positieve reacties achter: ”Lieve Pien, heb geduld, je bent nog jong en zeer talentvol. Jouw tijd komt nog wel. Je wordt hier alleen maar sterker van.”‘, ”Zonde maar kom je weer sterker van terug!”, ”Altijd hoofd omhoog en moed houden.”, ”Jammer Pien, heel veel succes!” en ”Jou tijd komt nog wel. Voor nu balen, kop op en door!” Hoe dan ook krijgt Pien enorm veel support van haar fans en iedereen hoopt de schaatsster weer snel op de ijsbaan te kunnen zien!

Pien Hersman

Meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de schaatsster Pien Hersman? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes en video’s van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.