Beeldschone Morfydd Clark (Galadriel) is grootste hoogtepunt van LOTR Rings of Power

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lord of the Rings is terug met The Rings of Power! Tijdens de casting waren ze in vorm, want Morfydd Clark mag er zeker zijn!

Het wordt de duurste serie ooit gemaakt. Dat belooft veel goeds voor Lord of the Rings: The Rings of Power. In ieder geval lijkt de actrice voor de rol van Galadriel haar geld meer dan waard!

Morfydd Clark geeft kijkje achter schermen The Rings of Power

Met een budget van meer dan één miljard dollar zijn de verwachtingen van The Rings of Power torenhoog. Fans hopen op een serie van dezelfde kwaliteit als de films. Of deze hoop waar te maken is, moet nog blijken. Eén van de actrices van het eerste seizoen maakt in ieder geval nu al furore. Morfydd Clark is de actrice die de rol van Galadriel op zich neemt. De beeldschone elfenkoningin doet ons hart sneller kloppen. We willen dan ook vanaf minuut één niks missen van de show. Enkel de afleveringen kijken is als échte fan natuurlijk niet voldoende. Gelukkig geeft Morfydd Clark ons een kijkje achter de schermen. Op haar Instagram zien we een post waarop ze, samen met haar castgenoten, op een schip ligt tijdens de opnames. Aan de groene schermen op de achtergrond is duidelijk te zien dat er een hoop geanimeerd wordt voor de uiteindelijke aflevering. Gelukkig hoeft er aan Morfydd Clark niks veranderd te worden, die is van zichzelf al perfect!

Morfydd Clark is actrice Galadriel in nieuwe Lord of the Rings: The Rings of Power

Het was voor de showmakers nog aardig puzzelen om een goede cast te vinden voor de serie Lord of the Rings: The Rings of Power. De show is een voorloper van de films, er zit zo’n 5000 jaar tussen de beide settings. Dit zou bij een normale show betekenen dat er compleet andere personages in spelen. Maar in het Lord of the Rings universum zijn er wezens die onsterfelijk zijn. Dat betekent dat sommige personages van de originele films ook al leefden tijdens The Rings of Power. Ze zijn nu enkel wat jonger. Het was dus een hele klus om acteurs en actrices te vinden die genoeg leken op de originele cast uit de films. Galadriel is een elf, één van de onsterfelijke soorten. Daarom moesten ze iemand vinden die op de originele actrice Cate Blanchett lijkt. Dat is met Morfydd Clark zeker gelukt!

Rings of Power Galadriel actrice Morfydd Clark meteen Instagram ster

Natuurlijk is de ongekende schoonheid van Morfydd Clark niet onopgemerkt gebleven bij de fans van Lord of the Rings: The Rings of Power. Het aantal volgers op haar Instagram account @morfydd_clark is in enkele weken tijd omhoog geschoten. De blondine deelt veel foto’s van haar dagelijkse leven, maar ook van momenten op de set. Hierop is te zien hoe de cast het samen enorm naar hun zin heeft tijdens de opnames. Het lijkt een hechte groep vrienden. Ook met de mensen om de productie heen, zoals stylisten, heeft Morfydd in korte tijd vriendschappen opgebouwd. De rol van Galadriel is haar op het lijf geschreven en ze lijkt er zelf ook ontzettend veel plezier uit te halen!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.