Foto: Beeldschone Monica Geuze laat zich voltanken aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie. En dat doet ze op een bijzondere manier. 

Het prachtige model en influencer is even de rust aan het opzoeken op vakantie. Dat doet ze voornamelijk aan het zwembad. Daar tankt Monica even bij qua energie zodat ze straks weer vol aan de slag kan als ze thuiskomt. Maar dat is niet het enige wat ze aan het tanken is als je de video moet geloven. Monica doet mee aan een wel heel bijzondere challenge. Maar eerlijk is eerlijk, ze krijgt het wel voor elkaar. En het levert weer leuke content op voor haar Instagram kanaal, wat ze gelijk maar even online zet. Zo verwent ze tijdens haar vakantie al haar volgers op een leuke video.

Lees ook: Monica Geuze deelt zeer smakelijke vakantiefoto met doorschijnend topje

 Monica laat vloeistof zo naar binnen glijden

Op de video laat Monica een trucje zien wat ze eindelijk onder de knie heeft. Alleen is het een truc die de meeste mensen misschien niet zo snel openbaar op hun Instagram zouden zetten. Ze laat namelijk een doorzichtige vloeistof zo naar binnen glijden in haar keel. En dat is een ongelooflijk verleidelijk, maar wel suggestief trucje van Monica. Zelf lijkt ze er echter wel trots op te zijn. Daarom plaatst ze het maar al te graag in haar verhaal op Instagram. Zo kunnen al haar volgers zien hoe Monica zichzelf laat voltanken tijdens haar vakantie. En die video trekt toch wel flink de aandacht.

Monica deelt leuke dansvideo op vakantie

Terwijl Monica rustig probeert te ontspannen aan het zwembad staat er iemand in de achtergrond even heftig te dansen. En dat moet natuurlijk wel vastgelegd worden op beeld. Dus pakt Monica haar telefoon erbij en filmt ze het tafereel. Naderhand blijkt het niemand minder dan Matt Geuze te zijn, de broer van Monica, die even een dansje doet voor alle vrouwelijke volgers van Monica. Natuurlijk had iedereen liever gezien dat Monica zelf een leuk dansje had gedaan, maar hier kunnen haar volgers gelukkig ook wel om lachen. Zolang er maar niet te veel video’s volgen van broer Matt in een krappe zwembroek.
Monica schnabbelt er op los op luxe foto

Meestal is Monica Geuze een van de meest charmante vrouwen van Nederland, maar de prachtige influencer is alsnog redelijk normaal gebleven. Dus ze schaamt zich niet om een grote hap sushi in haar mond te proppen. De foto deelt Monica ook nog eventjes op haar Instagram om te delen dat ze net zo gewoon is als de meeste van haar volgers. Monica heeft duidelijk een flinke hoeveelheid zelfspot en humor. De prachtige vrouw is daarmee ook meer dan alleen een knap . Ze is in principe het complete plaatje: Ondernemend, intelligent, humoristisch en enorm verleidelijk en knap. Geen wonder dat er zoveel mannen gek zijn op deze prachtige vrouw. Nu maar hopen dat Monica nog meer van dit soort video’s maakt en online zet tijdens haar tropische vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.