Foto: Beeldschone Joy Beune straalt in open zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige lange afstandsschaatsster Joy Beune deelt een aantal kiekjes in haar nieuwe open zomerjurk. En die moet je natuurlijk gezien hebben!

De knappe blondine Joy Beune is een van de meest aantrekkelijke sporters van het land. Vanwege vrouwen als Jutta Leerdam en Suzanne Schulting wordt Joy vaak een beetje over het hoofd gezien, maar de blonde schone is zeker een vrouw om rekening mee te houden. En dan bedoelen we niet alleen haar atletische prestaties. Joy ziet er namelijk ook nog eens beeldschoon uit. Joy deelt ook regelmatig foto’s met haar volgers die dit nog eens bevestigen. Het is dus zeker de moeite waard om Joy te volgen op social media. Ze heeft zojuist wat heerlijk zomerse foto’s geplaatst, waarbij haar open zomerjurkje toch echt wel een hoogtepunt te noemen valt.

Lees ook: Foto: Zo ziet beeldschone Joy Beune eruit tijdens avondje
Joy Beune deelt foto van warm zomerjurkje

Het is een feit! Joy Beune ziet er in haar zomerse jurkje extreem goed uit. De blonde schaatsster lijkt ook enorm op haar gemak. Ze zit lekker in haar vel en dat zie je. De aantrekkelijke blondine lijkt zelfs helemaal te stralen op de foto. En dat komt echt niet alleen maar door het warme zonlicht dat op haar schijnt. Joy doet het eigenlijk altijd wel goed op foto’s, maar deze keer lijkt ze nog een beetje extra te stralen ten opzichte van normaal. Dat moet haast wel aan haar nieuwe jurkje liggen. Wat het ook is, Joy is prachtig op dit plaatje. Het helpt natuurlijk ook wel dat ze een beetje verleidelijk richting de camera kijkt. Daardoor heb je al gelijk meer met de foto, dan wanneer ze dat niet zou doen.
Joy Beune skate door de natuur op zonnige foto’s

Joy heeft duidelijk de zomer in haar bol. Ze heeft meerdere zonnige foto’s gemaakt waarop ze heerlijk in de natuur aan het skaten is. Want ijs of geen ijs, dat maakt Joy niet zoveel uit. Ze blijft lekker doorgaan met haar passie. En dat kan net zo goed op een stuk asfalt of een landweggetje, dan dat het kan op een stuk ijs. Joy is deze hele zomer dus lekker bezig met skaten en daar wordt ze best blij van. Die blijdschap zie je goed terug op de foto’s, daar lijkt Joy zich namelijk goed te vermaken.
Afkoelen aan het water met Joy Beune

Aan het einde van een lange dag skaten en foto’s maken, moet ook Joy Beune even afkoelen. En dat doet ze natuurlijk lekker aan het water. De knappe schaatsster laat zich even van haar beste kant zien voor de foto. En dat is wel een heel mooi plaatje. Hopelijk volgen er de rest van de zomer nog meer van dit soort aantrekkelijke foto’s van Joy, dat zou toch wel heel erg fijn zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!