Foto: Beeldschone Joy Beune straalt in open zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige lange afstandsschaatsster Joy Beune deelt een aantal kiekjes in haar nieuwe open zomerjurk. En die moet je natuurlijk gezien hebben!

De knappe blondine Joy Beune is een van de meest aantrekkelijke sporters van het land. Vanwege vrouwen als Jutta Leerdam en Suzanne Schulting wordt Joy vaak een beetje over het hoofd gezien, maar de blonde schone is zeker een vrouw om rekening mee te houden. En dan bedoelen we niet alleen haar atletische prestaties. Joy ziet er namelijk ook nog eens beeldschoon uit. Joy deelt ook regelmatig foto’s met haar volgers die dit nog eens bevestigen. Het is dus zeker de moeite waard om Joy te volgen op social media. Ze heeft zojuist wat heerlijk zomerse foto’s geplaatst, waarbij haar open zomerjurkje toch echt wel een hoogtepunt te noemen valt.

Lees ook: Foto: Zo ziet beeldschone Joy Beune eruit tijdens intiem avondje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune deelt foto van warm zomerjurkje

Het is een feit! Joy Beune ziet er in haar zomerse jurkje extreem goed uit. De blonde schaatsster lijkt ook enorm op haar gemak. Ze zit lekker in haar vel en dat zie je. De aantrekkelijke blondine lijkt zelfs helemaal te stralen op de foto. En dat komt echt niet alleen maar door het warme zonlicht dat op haar schijnt. Joy doet het eigenlijk altijd wel goed op foto’s, maar deze keer lijkt ze nog een beetje extra te stralen ten opzichte van normaal. Dat moet haast wel aan haar nieuwe jurkje liggen. Wat het ook is, Joy is prachtig op dit plaatje. Het helpt natuurlijk ook wel dat ze een beetje verleidelijk richting de camera kijkt. Daardoor heb je al gelijk meer met de foto, dan wanneer ze dat niet zou doen.

Joy Beune skate door de natuur op zonnige foto’s

Joy heeft duidelijk de zomer in haar bol. Ze heeft meerdere zonnige foto’s gemaakt waarop ze heerlijk in de natuur aan het skaten is. Want ijs of geen ijs, dat maakt Joy niet zoveel uit. Ze blijft lekker doorgaan met haar passie. En dat kan net zo goed op een stuk asfalt of een landweggetje, dan dat het kan op een stuk ijs. Joy is deze hele zomer dus lekker bezig met skaten en daar wordt ze best blij van. Die blijdschap zie je goed terug op de foto’s, daar lijkt Joy zich namelijk goed te vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Afkoelen aan het water met Joy Beune

Aan het einde van een lange dag skaten en foto’s maken, moet ook Joy Beune even afkoelen. En dat doet ze natuurlijk lekker aan het water. De knappe schaatsster laat zich even van haar beste kant zien voor de foto. En dat is wel een heel mooi plaatje. Hopelijk volgen er de rest van de zomer nog meer van dit soort aantrekkelijke foto’s van Joy, dat zou toch wel heel erg fijn zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...