Foto: Beeldschone Heleen van Royen bewondert zichzelf in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is trots op haar uiterlijk. Deze foto bewijst van de wederom dat dat helemaal terecht is!

Heleen van Royen deelt regelmatig een spiegelselfie. Wij kijken er graag naar! Dit keer is het raak in de slaapkamer!

Heleen van Royen voor de spiegel in slaapkamer

Heleen van Royen is enorm trots op haar lichaam. Dat is natuurlijk volledig terecht, ze werkt er heel hard voor en dat laat zich zien. Dat ze dan ook regelmatig een spiegelselfie deelt is te begrijpen. Ze laat graag zien wat voor een outfit ze die dag uitgekozen heeft en hoe die haar staat. Dat Heleen van Royen een goede smaak heeft, blijkt elke keer weer. Deze keer is de foto echter een tikkeltje anders dan normaal. Dit keer staat ze nog in haar slaapkamer, in een heerlijk strakke tijgerprint legging afgemaakt met een zwarte trui. Op het plaatje lacht ze naar haar telefoon, terwijl ze er een vrolijk liedje onder gezet heeft. Heleen van Royen is duidelijk in haar nopjes!

Heleen van Royen houdt van hondjes

Ze laat zich graag van haar goede kant zien. Heleen van Royen gebruikt haar publiciteit regelmatig om goede doelen te steunen. Ditmaal roept ze haar fans op om mee te doen aan de Honden voor Honden loop. Dit is een initiatief van de Hondenbescherming waarbij mensen met honden wandelen om geld in te zamelen voor de Hondenbescherming. Dit geld wordt gebruikt om oudere honden die geen baasje meer hebben te helpen of extra zorg nodig hebben. Heleen van Royen vraagt of haar volgers mee willen doen aan de loop, die op 2 oktober in Baarn plaatsvindt. Dat kan met je eigen hond, een andere hond of zelfs zonder hond. Daarnaast kun je ook zonder mee te lopen bijdragen aan het goede doel, door te doneren via de website. Het is wel duidelijk dat Heleen van Royen een echte dierenliefhebber is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen geniet van het weekend met gin tonic

Ze weet heel goed hoe ze moet leven om er op 57-jarige leeftijd nog uit te zien als een jonge vrouw. Ze sport veel en eet heel gezond. Maar Heleen van Royen weet ook dat je jezelf ook genoeg moet gunnen. Daarom begint ze het weekend met een heerlijke zelfgemaakte gin tonic. “Gin tonic o’ clock”, zo luidt de caption van haar post. Volledig afgemaakt met frambozen en bosbessen neemt Heleen het ervan. Ze weet duidelijk hoe je een lekker drankje mixt! Op het filmpje draagt ze een heerlijk losse, blauw-zwarte broek. Het filmpje wat ze deelt is voorzien van een goeie beat om het weekend mee in te luiden. Ze sluit haar post af met een berichtje voor haar fans: “Enjoy your weekend!”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!