Foto: Beeldschone Heleen van Royen bewondert zichzelf in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is trots op haar uiterlijk. Deze foto bewijst van de wederom dat dat helemaal terecht is!

Heleen van Royen deelt regelmatig een spiegelselfie. Wij kijken er graag naar! Dit keer is het raak in de slaapkamer!

Heleen van Royen voor de spiegel in slaapkamer

Heleen van Royen is enorm trots op haar . Dat is natuurlijk volledig terecht, ze werkt er heel hard voor en dat laat zich zien. Dat ze dan ook regelmatig een spiegelselfie deelt is te begrijpen. Ze laat graag zien wat voor een outfit ze die dag uitgekozen heeft en hoe die haar staat. Dat Heleen van Royen een goede smaak heeft, blijkt elke keer weer. Deze keer is de foto echter een tikkeltje anders dan normaal. Dit keer staat ze nog in haar slaapkamer, in een heerlijk strakke tijgerprint legging afgemaakt met een zwarte trui. Op het plaatje lacht ze naar haar telefoon, terwijl ze er een vrolijk liedje onder gezet heeft. Heleen van Royen is duidelijk in haar nopjes!

Heleen van Royen houdt van hondjes

Ze laat zich graag van haar goede kant zien. Heleen van Royen gebruikt haar publiciteit regelmatig om goede doelen te steunen. Ditmaal roept ze haar fans op om mee te doen aan de Honden voor Honden loop. Dit is een initiatief van de Hondenbescherming waarbij mensen met honden wandelen om geld in te zamelen voor de Hondenbescherming. Dit geld wordt gebruikt om oudere honden die geen baasje meer hebben te helpen of extra zorg nodig hebben. Heleen van Royen vraagt of haar volgers mee willen doen aan de loop, die op 2 oktober in Baarn plaatsvindt. Dat kan met je eigen hond, een andere hond of zelfs zonder hond. Daarnaast kun je ook zonder mee te lopen bijdragen aan het goede doel, door te doneren via de website. Het is wel duidelijk dat Heleen van Royen een echte dierenliefhebber is!
Heleen van Royen geniet van het weekend met gin tonic

Ze weet heel goed hoe ze moet leven om er op 57-jarige leeftijd nog uit te zien als een jonge vrouw. Ze sport veel en eet heel gezond. Maar Heleen van Royen weet ook dat je jezelf ook genoeg moet gunnen. Daarom begint ze het weekend met een heerlijke zelfgemaakte gin tonic. “Gin tonic o’ clock”, zo luidt de caption van haar post. Volledig afgemaakt met frambozen en bosbessen neemt Heleen het ervan. Ze weet duidelijk hoe je een lekker drankje mixt! Op het filmpje draagt ze een heerlijk losse, blauw-zwarte broek. Het filmpje wat ze deelt is voorzien van een goeie beat om het weekend mee in te luiden. Ze sluit haar post af met een berichtje voor haar fans: “Enjoy your weekend!”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!