Foto: Beeldschone Annekee Molenaar wisselt shirtje met Matthijs de Ligt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar loopt tegenwoordig graag rond in het voetbalshirt van haar vriend. Alleen heeft ze die net weer ingewisseld.

De vriend van de beeldschone Annekee Molenaar, Matthijs de Ligt, is voor een flink bedrag getransfereerd van Juventus naar Bayern München. Dat betekent een nieuwe omgeving voor het stel, maar ook vooral een nieuw shirt voor Matthijs om in te spelen. Annekee omarmt de verandering meteen en eist gelijk het nieuwe shirt van Matthijs op voor zichzelf. En laten we heel eerlijk zijn, het shirtje ziet er ook wel een stuk beter uit op het lichaam van Annekee. Iedereen wordt er gelukkiger van als zij dat shirt blijft dragen, zelfs haar eigen vriend.

Lees ook: Annekee Molenaar likt erop los tijdens intiem momentje met Matthijs de Ligt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt ideaal koppel

Matthijs de Ligt boft maar met zo’n ongelooflijk leuke vriendin. Niet alleen vindt Annekee alles wat Matthijs doet goed en steunt ze hem overal in, ook staat ze hem bij en zijn de twee nog steeds enorm verliefd op elkaar. Natuurlijk moet Annekee dan op de foto als Matthijs deze nieuwe fase in zijn leven aankondigt. Met de knappe Annekee aan zijn zijde kan Matthijs eigenlijk niet meer fout gaan. De voetballer mag dan ook erg blij zijn met de knappe blondine aan zijn zijde, want Annekee wordt door veel mannen gezien als de ideale vrouw. Met haar blonde lokken, verleidelijke lichaam en mooie lach imponeert ze vele mannen van Nederland.

Annekee ziet er verleidelijk uit in Bayern shirt

De overstap van haar vriend moest natuurlijk goed gevierd worden. Annekee heeft er dus waarschijnlijk een wilde nacht van gemaakt met Matthijs. De volgende ochtend draagt ze zijn shirt als een soort jurkje. Het ziet er best goed uit op het lichaam van de aantrekkelijke blondine. Het shirt zal haar in ieder geval beter staan dan Matthijs. Misschien moet Bayern München Annekee gewoon als mascotte inhuren. Dat de verleidelijke blondine tijdens de wedstrijden naast het veld gaat staan en gaat aanmoedigen. Daar zullen een hoop spelers het waarschijnlijk wel mee eens zijn.

Hoe zit het met het werk van Annekee?

Het knappe model werkt nu vanuit Italië en soms vanuit Amsterdam, aangezien het stel twee huizen heeft. Als ze met Matthijs mee moet naar Duitsland, dan wordt haar werk toch een stukje lastiger. Gaat Annekee dus voortaan meer werken voor Duitse bedrijven of blijft ze zelf in Nederland of Italië wonen? Of gaat ze vooral veel heen en weer voor haar werk? Wat de oplossing ook wordt, Annekee is slim genoeg om iets te bedenken. Ze stopt in ieder niet met modellenwerk. De meeste van de bedrijven waar ze voor werkt zijn toch internationaal, dus het zal wel niet zo’n groot probleem worden. Toch zijn het vragen waar Annekee zich mee bezig moet houden, nu haar vriend een ander shirtje draagt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.