Foto: Beeldschone Annekee Molenaar wisselt shirtje met Matthijs de Ligt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar loopt tegenwoordig graag rond in het voetbalshirt van haar vriend. Alleen heeft ze die net weer ingewisseld.

De vriend van de beeldschone Annekee Molenaar, Matthijs de Ligt, is voor een flink bedrag getransfereerd van Juventus naar Bayern München. Dat betekent een nieuwe omgeving voor het stel, maar ook vooral een nieuw shirt voor Matthijs om in te spelen. Annekee omarmt de verandering meteen en eist gelijk het nieuwe shirt van Matthijs op voor zichzelf. En laten we heel eerlijk zijn, het shirtje ziet er ook wel een stuk beter uit op het van Annekee. Iedereen wordt er gelukkiger van als zij dat shirt blijft dragen, zelfs haar eigen vriend.

Lees ook: Annekee Molenaar likt erop los tijdens momentje met Matthijs de Ligt
Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt ideaal koppel

Matthijs de Ligt boft maar met zo’n ongelooflijk leuke vriendin. Niet alleen vindt Annekee alles wat Matthijs doet goed en steunt ze hem overal in, ook staat ze hem bij en zijn de twee nog steeds enorm verliefd op elkaar. Natuurlijk moet Annekee dan op de foto als Matthijs deze nieuwe fase in zijn leven aankondigt. Met de knappe Annekee aan zijn zijde kan Matthijs eigenlijk niet meer fout gaan. De voetballer mag dan ook erg blij zijn met de knappe blondine aan zijn zijde, want Annekee wordt door veel mannen gezien als de ideale vrouw. Met haar blonde lokken, verleidelijke en mooie lach imponeert ze vele mannen van Nederland.

Annekee ziet er verleidelijk uit in Bayern shirt

De overstap van haar vriend moest natuurlijk goed gevierd worden. Annekee heeft er dus waarschijnlijk een wilde nacht van gemaakt met Matthijs. De volgende ochtend draagt ze zijn shirt als een soort jurkje. Het ziet er best goed uit op het van de aantrekkelijke blondine. Het shirt zal haar in ieder geval beter staan dan Matthijs. Misschien moet Bayern München Annekee gewoon als mascotte inhuren. Dat de verleidelijke blondine tijdens de wedstrijden naast het veld gaat staan en gaat aanmoedigen. Daar zullen een hoop spelers het waarschijnlijk wel mee eens zijn.

Hoe zit het met het werk van Annekee?

Het knappe model werkt nu vanuit Italië en soms vanuit Amsterdam, aangezien het stel twee huizen heeft. Als ze met Matthijs mee moet naar Duitsland, dan wordt haar werk toch een stukje lastiger. Gaat Annekee dus voortaan meer werken voor Duitse bedrijven of blijft ze zelf in Nederland of Italië wonen? Of gaat ze vooral veel heen en weer voor haar werk? Wat de oplossing ook wordt, Annekee is slim genoeg om iets te bedenken. Ze stopt in ieder niet met modellenwerk. De meeste van de bedrijven waar ze voor werkt zijn toch internationaal, dus het zal wel niet zo’n groot probleem worden. Toch zijn het vragen waar Annekee zich mee bezig moet houden, nu haar vriend een ander shirtje draagt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.