Foto: Bedriegt Mikky Kiemeney haar vriend Frenkie de Jong met andere man?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikkiy Kiemeney is al jaren samen met voetballer Frenkie de Jong. De twee zijn helemaal gelukkig samen, of is dit allemaal maar schijn?

Wat is er toch aan de hand tussen Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong? Het gerucht gaat dat Mikky vreemd is gegaan met een andere man. Wat is hier allemaal aan de hand?

Mikky Kiemeney is toch niet zo trouw als ze lijkt

Veel mensen zien Mikky Kiemeney als het knappe onschuldige vriendinnetje van wereld voetballer Frenkie de Jong. De blondine is zelfs met hem mee verhuisd naar Barcelona omdat ze zo’n goede vriendin is. De twee postten regelmatig foto’s samen en zien er altijd verliefd uit. Totdat Mikky ineens onder vuur lag bij het Instagram kanaal van Juice Channel. Zij doen regelmatig een op zijn zachts gezegd gemeen spelletje: noem een naam van een BN’er en ze delen de sappigste verhalen over die persoon. Nu besloot iemand Mikky Kiemeney in te vullen en daar kwam een verhaal uit dat zij zou zijn vreemd gegaan op Frenkie. Het bericht schijnt zelfs al vaker naar voren zijn gekomen op het account. Nu deelt Juice Channel dat Mikky niet zo blij was met deze informatie want ze heeft heel snel haar vriendinnen opgebeld om ze het zwijgen op te leggen. Of om heel boos te worden natuurlijk… Zou Mikky tijdens haar bezoekjes aan Nederland toch niet van andere mannen of kunnen blijven of zijn de Spaanse mannen in Barcelona te verleidelijk?

Mikky Kiemeny gerucht

Mikky Kiemeney lijkt nog heel gelukkig

Op deze recente foto lijkt het koppel nog erg gelukkig, zou er dan toch niks aan de hand zijn? Het stel lijkt een doodnormale dag met elkaar te hebben en het ziet er niet uit alsof de twee ruzie hebben, bijvoorbeeld over vreemdgaan.

Mikky Kiemeney oefent alvast voor moederrol

De blondine lijkt altijd enorm lief voor Frenkie en support de voetballer waar ze kan. Natuurlijk zit Mikky samen met alle andere voetbalvrouwen bij alle wedstrijden van FC Barcelona op de tribune. Vaak in mooie kleding want de concurrentie tussen de voetbalvrouwen schijnt moordend te zijn. Blijkbaar heeft Mikky er gelukkig ook vriendinnen aan overgehouden want ze is dikke vriendinnen met Maxime Jongbloed, de vriendin van voormalig Ajax speler Lesley de Sa. De twee hebben een dochtertje samen en zijn nu wederom in verwachting. Daarom de perfecte kans voor Mikky om te oefenen met het moederschap. Mikky deelt een aantal lieve foto’s waarop ze het schattige meisje in haar armen neemt en dolgelukkig maakt met popcorn.

Mikky Kiemeney lijkt sprekend op knappe moeder

Dat Mikky Keimeney ontzettend goede genen moet hebben kan niet anders met haar knappe looks. Ter ere van Moederdag deelt Mikky een foto met haar moeder. De twee zijn in bikini aan het genieten in de zee van Barcelona. Het is ongelofelijk om te zien hoeveel Mikky op haar moeder lijkt. Beiden hebben ze blond haar en sproetjes. De moeder en dochter lijken ook nog eens heel hecht op de foto’s dus het zal voor beide wel moeilijk zijn om zo ver van elkaar af te wonen. Het blijkt ook dat de moeder van Mikky haar persoonlijke fotografe is. Mikky deelt een foto waarin ze alleen een heel kort topje en broekje aan heeft waardoor haar strakke buik volledig in beeld is. De moeder van Mikky staat er naast met een super grote camera om haar knappe dochter vast te leggen op beeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!