Foto: Barvrouw Ashley Zaat in jurkje zorgt voor hoge temperaturen in studio Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De temperaturen in Nederland liggen nog net een stukje hoger dankzij knappe barvrouw Ashley Zaat en haar nieuwe jurkje.

Ashley Zaat is misschien wel de bekendste barvrouw van Nederland. Als officiële sidekick van het illustere trio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, is de knappe blondine vaak genoeg op televisie te zien. Maar waar de meeste vrouwen het niet super tof zouden vinden om alleen maar mooie beeldvuller te zijn, lijkt Ashley daar weinig moeite mee te hebben. Ze heeft haar rol bij Vandaag Inside allang omarmt. Sterker nog, ze doet het er tegenwoordig een beetje om. Zo heeft ze speciaal voor de uitzending een spannend jurkje aangetrokken.

Lees ook: Foto: Heupwiegende barvrouw Ashley Zaat steelt de show tijdens Vandaag Inside
Ashley in spannend jurkje zorgt voor hoge temperaturen in televisie studio

Dankzij Ashley lopen de temperaturen in de koele studio toch nog hoog op. Zo is het in de studio bijna net zo warm als daarbuiten. En dat allemaal vanwege Ashley haar warme jurkje. Het bijzondere kledingstuk staat Ashley zo goed dat ze iedereen een beetje doet smelten. De verleidelijke look van Ashley is zeker goed, alleen zit niet iedereen momenteel te wachten op een rondlopende hittegolf met de huidige temperaturen in Nederland. Toch zijn er meer dan genoeg mensen die de nieuwe look van Ashley waarderen en omarmen. De blondine ziet er in ieder geval bijzonder goed uit en zorgt daarmee hopelijk voor wat hoge kijkcijfers.
Ashley draait al lang mee met de heren van VI

Het is alles behalve de eerste keer dat Ashley komt opdraven voor de heren van VI. Ashley heeft dan ook een hoop naamswijzigingen meegemaakt. Maar telkens vraagt het trio de knappe blondine gewoon weer terug. En dat is ook niet zo gek. Ashley haar aanwezigheid zorgt voor een flinke boost in de kijkcijfers. Als je Ashley niet had, dan moest je het hele programma lang kijken naar de drie heren. En hoewel dat zeker niet vervelend is, is het toch een stuk minder spannend dan mogen kijken naar Ashley. De jonge barvrouw imponeert met haar prachtige uiterlijk en pittige persoonlijkheid. En voor wie geen genoeg kan krijgen van Ashley, moet zich even abonneren op haar Instagram account, waar Ashley regelmatig nieuwe foto’s op zet.
Ashley is ook buiten de studio een hele mooie vrouw

Natuurlijk trekt Ashely als ze aanwezig is in de studio de meest mooi pakjes aan om een beetje verleidelijk over te komen bij de kijkers thuis. Maar ook als ze niet in de studio is, weet Ashley zich bijzonder aantrekkelijk te kleden. Ashley is gewoon een ongelooflijk knappe dame die precies weet hoe ze zichzelf nog verleidelijker moet presenteren. Want daar is ze na al die afleveringen van VI een echte pro in geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?