Foto: Babette van Veen heeft intiem onderonsje achter de schermen met GTST-collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Babette van veen is een van de beste dingen die GTST ooit is overkomen. Maar het wordt dankzij deze foto nog beter. 

Prachtige foto van Caroline de Bruijn en Babette van Veen

De serie Goede Tijden, Slechte Tijden draait al zo lang mee als mensen zich kunnen herinneren. Maar er zijn natuurlijk een aantal actrices die met kop en schouders boven de rest van de continu wisselende cast uitsteken. Die blijven hangen bij het publiek en maken zich op een bepaalde manier onsterfelijk. Een van die actrices is Babette van Veen. Zij heeft een speciaal plekje in de harten van de GTST kijker veroverd. En dat plekje dat laat ze niet meer los. Babette doet er alles aan om haar fans gelukkig te houden. De manier waarop ze dat het meeste doet is met zwoele foto’s van zichzelf. De foto die nu in het rond gaat is van Babette en Caroline de Bruijn, de actrice achter Janine in GTST. Samen hadden de dames even een onderonsje.

Lees ook: Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Babette en Caroline delen een intiem momentje

Het is voor beide dames altijd feest als ze samen een scene mogen spelen. En dat moet dan natuurlijk ook even gevierd worden. Achter de schermen maken ze even een foto samen. Ze gaan knus tegen elkaar aan staan en maken dan het leuke plaatje. Het is wel duidelijk dat Caroline de Bruijn en Babette van Veen erg goed met elkaar overweg kunnen. Dat moet ook wel, want anders kan je niet zoveel afleveringen met iemand maken. Babette plaatst de foto op haar Instagram, waar haar volgers natuurlijk erg blij zijn om beide dames samen te zien. Het was toch een beetje het lichtpuntje aan mensen hun dag. Die zaten namelijk met smart te wachten tot het moment dat Babette een nieuwe foto op Instagram zette.

Babette van Veen houdt van opmerkelijke pakjes

De knappe blondine houdt wel van een opmerkelijk pakje om aan te trekken. Dat zie je ook wel aan haar vele foto’s. De knappe actrice staat graag in het middelpunt van de belangstelling en kiest haar outfits zorgvuldig uit om daarbij aan te sluiten. Zo zorgt Babette ervoor dat haar outfits altijd lekker opvallen, maar ook een klein beetje aan de aantrekkelijke kant zijn, zodat haar volgers ook nog een beetje kunnen genieten. Op die manier weet Babette de mensen online goed te vermaken. Het zorgt ervoor dat Babette flink in de belangstelling blijft staan en dat mensen haar niet snel vergeten. Daarom is ze nog altijd een van de meest populaire blondines van het land. Babette weet wel hoe ze die aandacht moet pakken en vast moet houden. Daar heeft ze immers jaren op geoefend. Met haar mooie foto’s weet ze de dagen van veel mensen een stukje mooier te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...