Foto: Avontuurlijke Rianne Meijer zonder shirt op fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Rianne Meijer ergens niet bang voor is, dan is het wel spannende avontuurtjes. De blondine laat zich deze keer fotograferen zonder topje!

Rianne Meijer waagt zich aan een fotoshoot zonder kleding

We weten het intussen wel: Rianne Meijer is met haar anderhalf miljoen volgers op Instagram de bekendste Nederlandse influencer. Hoe ze daar is gekomen, weten we niet, maar het zal vast te maken hebben met haar herkenbare content en het feit dat ze er niet omheen draait dat ze zelf niet perfect is. Om die reden zien we vaak genoeg verschillende soort foto’s en video’s op haar Instagram voorbij komen. De ene keer zijn het hele mooie kiekjes in verleidelijke outfits, de andere keer zien we gekke gezichten en pyjama’s. Onlangs kreeg Rianne de kans om zichzelf weer van haar beste kant te laten zien tijdens een fotoshoot met het fashionmerk NA-KD. Ze plaatst meerdere ‘behind-the-scenes’ foto’s op haar Instagram verhaal en vertelt dat dit alweer haar vijfde fotoshoot is met het merk. Deze keer worden de foto’s bij haar thuis gemaakt. Ze plaatst een spiegelselfie van één van de outfits die ze aan mag. Er is echter wel iets dat een beetje gek is aan de outfit. Rianne draagt namelijk helemaal niks onder de blazer. Niet eens een topje! Dat moet vast een pittige fotoshoot zijn geweest!

Rianne Meijer zonder topje

Rianne Meijer neemt enorm harig beest in de armen

Om voort te borduren op de fashion fotoshoot hierboven; Rianne mocht nog meer prachtige en verleidelijke outfits aantrekken voor de kiekjes voor het merk NA-KD. Zo had ze een grijze blazer aangetrokken, wederom zonder iets eronder. Daaronder droeg ze een hele lange spijkerrok met zwarte pumps. De outfit staat haar prachtig en ook mensen in de reacties willen de items heel graag shoppen nadat ze het zien aan het lijf van Rianne. Rianne plaatst een foto van de outfit samen met andere foto’s van die dag. Op de tweede foto heeft ze een lange, zwarte broek aan met daar bovenop een zwart topje. Het lijkt een beetje op een pyjama outfit, want ze heeft er geen schoenen onder aan. in haar armen heeft ze een enorm harig beest. Dat klinkt wat gek, maar het is gewoon één van haar geliefde hondjes. Op de derde slide zit Rianne op haar knieën en geeft ze de andere hond een snoepje. Wat een ontzettend schattige kiekjes!
Rianne Meijer blikt vermoeid terug op 2022

Aangezien het jaar 2022 tot een einde is gekomen, blikt de influencer terug op het hele jaar. Daar trekt ze één conclusie uit: “2022 really grew on us”. Bij die conclusie plaatst ze een hele toepasselijke foto. Het is één van de trouwfoto’s van Rianne en haar man. Ze heeft de originele foto gepakt en daarvan hun gezichten oud laten maken. Het lijkt dus net of ze al bijna bejaard zijn, terwijl ze eigenlijk nog hartstikke jong zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!