Foto: Atlete Lieke Klaver wordt begluurd vanwege heerlijk broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoiets verwacht je niet in het atletiekstadion! Prachtige atleet Lieke Klaver heeft ‘last’ van een heel aparte pottenkijker. Zou het door dat verrukkelijke strakke broekje komen?

Lieke Klaver begluurd door vreemd blauw figuur

Lieke Klaver deelde een foto op Instagram van haar meest recente toernooi. Schitterende foto natuurlijk, maar stiekem speelde ze zelf geen hoofdrol: alle aandacht ging uit naar een vreemd figuur in de achtergrond! Als je goed kijkt zie je dat een smurf haar ronde vormen aan het bewonderen is. Wat die smurf daar doet? Vermoedelijk gaat het hier om de mascotte van het atletiektoernooi. De man of vrouw die de ondankbare taak heeft om de hele dag in dat kostuum te lopen probeert er voor zichzelf ook gewoon een leuke dag van te maken door mooie atletes te spotten. Eerlijk is eerlijk: dat zouden we allemaal doen, toch? Niet alleen brilsmurf, maar ook de fans van Lieke Klaver kunnen ook zeker even genieten van het overheerlijke pakje dat ze aanheeft.

Zie ook: Beeldschone atlete Lieke Klaver maakt volgers wild met uitnodigende pose

Vreemde Combinatie voor Lieke Klaver

Tijdens een interview met Eurosport heeft Lieke het over dat vermoeidheid haar energie geeft. Dit vindt ze zelf een rare combinatie, en het klinkt gek natuurlijk, maar zo voelt het blijkbaar écht voor haar. Klaver deelde dit opvallende weetje na haar race. Dat zo’n atletische dame met zó veel explosieve energie stiekem houdt van vermoeid zijn, dat had niemand verwacht! Toch is het waar: “Ik kan de hele dag lekker in mijn bed liggen en niks doen. Ik zal klaar zijn voor de finale, zeker weten.” Deze prachtige blondine mag nog lang in het nieuws blijven als het betekent dat ze dit soort foto’s blijft delen!

Wie o wie is deze beeldschone atlete?

Lieke Klaver is een getalenteerde atlete die niet alleen nationaal, maar ook internationaal hoge ogen gooit. Ze is geboren op 23 mei 1998 in Purmerend, Nederland. Lieke Klaver heeft deelgenomen aan internationale atletiekwedstrijden en heeft succes behaald op nationaal en internationaal niveau. Ze staat vooral bekend om haar prestaties op de 400 meter en de 4×400 meter estafette.

Lieke Klaver draait al jaren mee in de top

Ze begon in 2015 met een 6e plaats op de 200 meter bij het EK onder 20 en toonde vroeg potentieel. In 2020 won ze goud op het NK op de 200 meter en in 2021 behaalde ze zilver op dezelfde afstand. Haar prestaties op de 400 meter begonnen in 2018, maar 2020 markeerde haar doorbraak als nationaal kampioen indoor op deze afstand.

In 2022 won Lieke Klaver goud op het NK op de 200 meter en eindigde als 5e op het Europees kampioenschap. Haar 4e plaats op de Golden Spike Ostrava, waar ze een nationaal record van 50,18 seconden vestigde op de 400 meter, benadrukte haar groei als atlete. In 2023 won ze zilver op de FBK Games op de 200 meter.

Op de 400 meter behaalde ze haar hoogtepunt in 2022, met zilver op het NK indoor en een 4e plaats op het WK, waar ze ook een nationaal record neerzette. Lieke Klaver’s prestaties in de Diamond League waren opmerkelijk, met meerdere top-6 finishes en zilver op de Memorial Van Damme in 2023. In estafettes droeg ze bij aan het Nederlandse succes, met goud op het EK indoor in 2021 en goud op het WK in 2023. Deze bloedmooie vrouw is niet alleen knap maar ook nog eens erg succesvol in haar vak!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!