Foto: Atlete Lieke Klaver poseert aan zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke atlete Lieke Klaver is vaak te vinden op de atletiekbaan, maar in haar vrije tijd gaat ze liever naast het zwembad zitten. 

Lieke Klaver laat mannen watertanden met zwembad foto

De prachtige atlete laat allen mannen op Instagram wel weer flink watertanden bij haar nieuwste foto’s. De knappe dame weet van een middagje zwembad wel een heel erg interessante bedoeling te maken. Met haar pakje zorgt Lieke ervoor dat iedereen die haar foto ziet gelijk flink onder de indruk is. Dat kan ook haast niet anders, want met haar vormen weet ze van de foto een waar feestje voor het oog te maken. En Lieke heeft ook veel te bieden. Ze heeft prachtige vormen en een ontzettend verleidelijke blik. En dat merken haar fans ook op. In de comments zijn er genoeg mensen die Lieke vergelijken met een model. Misschien dat er nog een extra carrière voor de atlete in het verschiet ligt als ze klaar is met de sport.

Indrukwekkende vormen van van atlete Lieke Klaver

Natuurlijk zorgt de foto van Lieke haar vormen voor flink wat opschudding bij haar fans. Die kunnen zich nauwelijks inhouden als ze dit plaatje zien van de sporter. En dat kan je ze moeilijk kwalijk nemen. Lieke heeft over de jaren heen zo’n conditie opgebouwd, dat haar verschijning er inmiddels echt perfect uitziet. En dat is natuurlijk wel mooi, want op die manier worden haar fans altijd tevreden gesteld. Die krijgen namelijk meer dan eens een kiekje te zien van de prachtige atlete. En dan zwijmelen ze weer ouderwets weg bij de gedachte aan de heerlijke vormen van Lieke Klaver. Lieke is de moeilijkste niet en blijft haar volgers verbazen met steeds betere foto’s.

Lieke Klaver maakt mannen wild

Natuurlijk moet je de fans een beetje in spanning houden. Als je op elke foto alles meteen weg geeft, dan is het ook niet meer leuk om dit soort kiekjes te plaatsen. Maar Lieke Klaver is inmiddels zo goed geworden in het maken van dit soort plaatjes dat het als een tweede natuur aanvoelt. Met haar heerlijke rondingen weet de prachtige atlete al haar volgers te laten watertanden. Die krijgen langzaam bij beetje meer te zien van het heerlijke lijf van Lieke. En zo houdt de knappe dame hen wel heel erg goed in haar greep. Met slechts één foto in een pakje weet de sporter het voor elkaar te krijgen om een stortvloed van positieve reacties uit te lokken. Al haar fans zijn het unaniem eens. Deze foto’s van Lieke Klaver zijn absoluut van een hoger niveau. En dus zou de sporter nog veel vaker van dit soort plaatjes online mogen zetten. Daar wordt iedereen gelukkiger van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...