Foto: Atlete Lieke Klaver laat iedereen inzoomen op één bepaald lichaamsdeel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver deelt lief moment met haar fans, maar laat ook iedereen zien wat voor grote rondingen ze heeft!

Atlete Lieke Klaver heeft recent een post geplaatst op Instagram om haar familie te bedanken, maar Lieke heeft de focus totaal ergens anders neergelegd! En dat is ook zeker te merken in de comments. Iedereen is verrast, maar ook wel heel erg blij met de nieuwe foto’s van Lieke Klaver. Dat doet ze weer erg goed.

Lieke Klaver bedankt haar familie maar laat fans ook meegenieten

Lieke Klaver

Prestaties van Lieke Klaver zijn indrukwekkend

Lieke Klaver heeft vaak goede prestaties en staat er daarom ook om bekend dat ze snel afstanden kan leggen. Dat is bij het WK en NK weer zeker goed gelukt! Bij het NK in Apeldoorn is ze op de 400 meter de op een na snelste Nederlandse vrouw geworden. Dat is een prachtige overwinning voor de atlete. En ook weer recent bij het WK in Glasgow heeft Lieke een gouden mediale met de estafetteploeg en een zilveren mediale op de 400 meter. Lieke kan dan ook niet anders dan trots zijn op de prestaties. Haar fans kunnen dan ook niet wachten om haar bij de Olympische Spelen te zien! Daar zal ze hopelijk weer even goed gaan stralen. Fans blijven haar aanmoedigen en hopen nog veel meer goede prestaties te zien van de atlete.
Lieke Klaver in strak pakje

Lieke Klaver heeft een goede vorm

Knappe atlete Lieke Klaver moet voor haar wedstrijden natuurlijk zo min mogelijk weerstand hebben om zo snel mogelijk te zijn. En dat betekent dat Lieke vaak strakke en dunne pakjes aanheeft. Fans hoeven maar weinig over te laten aan de verbeelding! Gelukkig plaatst Lieke enorm veel plaatjes wanneer ze haar strakke pakjes aanheeft. Elke keer kunnen haar volgers helemaal wild worden van de kiekjes die ze geeft. Maar dat is ook zeker niet gek, Lieke is echt onweerstaanbaar met haar flinterdunne pakjes, prachtige glimlach en gespierde vormen. Het is zeker fijn dat ze zoveel prachtige foto’s deelt met haar fans, zo kunnen ze haar altijd zien stralen! We hopen nog veel meer leuke beelden te mogen zien van Lieke Klaver de komende tijd.

Meer zien van Lieke Klaver? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer van atlete Lieke Klaver wil zien, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...