Foto; Atlete Emma Oosterwegel betrapt met enorme paal in haar hand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe atlete Emma Oosterwegel weet met haar atletische prestaties heel Nederland op zijn kop te zetten. Maar ook met haar knappe foto’s

Emma Oosterwegel maakt mooie plaatjes

De aantrekkelijke atlete weet met haar plaatjes online haar volgers erg blij te maken. In haar strakke sportpakjes gaat Emma altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat haar volgers het mooiste plaatje hebben om naar te kunnen kijken. En dat gaat haar eigenlijk altijd goed af. De aantrekkelijke dame weet telkens weer te verrassen. Ook nu weer. Emma heeft een foto online gezet waarin ze haar stok op een verleidelijke manier in haar handen houdt. Natuurlijk is er gelijk op de mooie afbeelding nog veel meer zichtbaar en dat maakt het ook zo’n leuk kiekje om naar te mogen kijken.

Emma Oosterwegel laat mooie kadetjes goed in beeld brengen

De knappe atlete laat haar prachtige kadetjes goed in beeld brengen op de foto. Terwijl ze zich voorbereidt om met haar lange stok aan de slag te gaan, weet de camera haar vanuit een geweldige hoek vast te leggen. Het plaatje wat er wordt geschoten is natuurlijk bijzonder goed gelukt. Emma Oosterwegel heeft met de foto weer een heerlijk kiekje waar ze haar volgers helemaal mee kan laten genieten. En dat is natuurlijk wel erg fijn. De knappe brunette weet met haar foto’s altijd mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen en dat is natuurlijk een erg fijne eigenschap.

Het strakke sporterspakje van Emma Oosterwegel

Als atlete heb je vaak de pakjes niet helemaal voor het uitkiezen, Die komen meestal gelijk bij de sponsors vandaan. En die geven altijd hele mooie, maar ook zeer strakke kleding weg. Dat merk je wel aan het sporterspakje van Emma Oosterwegel. Haar pakje is namelijk wel heel erg strak om haar lichaam gewikkeld. Daarbij zit het zo in elkaar dat je veel van het mooie lichaam van Emma te zien krijgt, al helemaal van haar prachtige achterzijde. Met deze foto’s in haar strakke sportersoutfit weet Emma Oosterwegel haar fans wel weer flink te verleiden. Die smullen tot nu toe van elk plaatje.

Emma Oosterwegel gooit met lange stok

Na een flinke mentale voorbereiding is het moment dan daar. Emma Oosterwegel gooit met haar lange stok. En daarvoor gebruikt ze niet alleen maar haar arm, maar haar hele lichaam. Er werd precies op dat moment een foto genomen, zodat je exact kan kijken wat er gebeurt met het lichaam van de knappe brunette op het moment dat ze de stok gooit. Dat is best wel een bijzonder plaatje, want meestal krijg je niet van dit soort actiefoto’s te zien van atletes.

Emma Oosterwegel gebruikt haar hele aantrekkelijke lichaam

Tijdens het werpen van de stok gebruikt Emma Oosterwegel haar volledige lichaam. Elke spier weet ze aan te spannen. Dat zie je dan ook goed terug op de foto hierboven. Daar valt gelijk op hoe goed het lichaam van de aantrekkelijke brunette er uit ziet. Met haar prachtige foto’s weet Emma Oosterwegel haar fans in ieder geval zeer tevreden te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?