Foto: Ashley Zaat keert mogelijk niet meer terug als vaste Vandaag Inside-barvrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Ashley Zaat was een van de leukste bardames bij het programma Vandaag Inside en mensen kunnen niet wachten tot ze weer terugkomt. 

De mooie blondine was altijd al een van de favorieten van de fans van het programma. Maar tegenwoordig zie je haar niet meer zo vaak verschijnen achter de bar bij VI. Maar is er een kans dat ze nog terugkomt, of is die deur voorgoed gesloten? En waarom eigenlijk? Ashley beantwoordt die vragen op haar Instagram story, zodat haar fans eindelijk een beetje duidelijkheid hebben over de hele situatie. Hieronder vind je het antwoord.

Ashley Zaat laat team voor haar invallen

Tegenwoordig is Ashley veel meer aan de achterkant bezig met het regelen van modellen voor klussen via haar eigen bedrijf. De behoefte om zelf nog achter de befaamde bar te gaan staan is dus niet zo heel erg groot. De mooie blondine zou prima de tijd hebben om nog een keertje in te komen vallen bij Vandaag Inside, maar heeft het inmiddels ook gewoon druk met andere verplichtingen. En daarbij heeft ze inmiddels een heel team onder zich van allemaal leuke dames die dat prima kunnen. Die kunnen zich prima redden in de studio van VI. Natuurlijk is het voor het publiek wel even jammer dat ze voorlopig, of misschien zelfs nooit meer, kunnen genieten van de prachtige blondine achter de bar. Maar vanuit Ashley is het natuurlijk best wel een logische beslissing.

Ashley Zaat deelt gelukkig nog steeds mooie foto’s

De fijne blondine deelt gelukkig nog wel allemaal mooie foto’s met haar volgers. Daardoor heb je nog altijd genoeg moois om naar te kijken. De mooie dame weet haar fans nog regelmatig te charmeren met foto’s in mooie pakjes. Want Ashley ziet er natuurlijk bijzonder goed uit en het zou toch wel een partij zonde zijn om die mooie vormen te verbergen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ashley gunt haar fans ook iets moois om naar te kijken.

Ashley Zaat straalt het meest in strakke jurkjes

Natuurlijk ziet een mooi jurkje er het beste uit bij een dame zo leuk als Ashley Zaat. Dan komen al haar mooie vormen goed naar voren. Met haar ongelooflijk goede figuur weet Ashley haar volgers te betoveren en bijna in trance te brengen. Het is niet zo gek dat er zoveel mannen in Nederland zijn die helemaal weg zijn van de blondine. Ze ziet er zo goed uit dat je haar met geen mogelijkheid niet leuk kan vinden.

Vandaag Inside minder leuk zonder Ashley Zaat

Natuurlijk blijft het wel jammer dat Ashley Zaat niet terug zal komen bij Vandaag Inside. De mooie dame kiest duidelijk voor een rol achter de schermen, waarbij ze veel liever een aansturende kracht is en vindt het niet zo erg om niet meer op televisie zelf te verschijnen. Voor de kijkers van VI is dat ontzettend jammer, want die zijn ontzettend gek op de mooie blondine. Het programma zal in ieder geval nooit meer hetzelfde voor hen zijn zonder de aanwezigheid van barvrouw Ashley Zaat.

Meer zien van Ashley Zaat kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Ashley Zaat? Kijk dan even op haar Instagram. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.