Foto: Anouk Hoogendijk paradeert zonder broek door haar huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Foto’s van het privéleven van oud-profvoetbalster Anouk Hoogendijk zijn zeldzaam: de beeldschone blonde lijkt genoeg van de camera’s gezien te hebben. Een recente post springt dan ook in het oog. 

Anouk Hoogendijk showt strak lijf in onthullende Instagram post

Wie kent haar niet: Anouk Hoogendijk is één van de bekendste ex-profvoetballers van ons mooie landje. De voormalige sterspeelster van de Oranje Leeuwinnen maakte na het beëindigen van haar sportcarriere de overstap naar voetbalanalist maar voor ons steelt ze nog steeds de show. Ook op Instagram houdt Anouk nog regelmatig fans op de hoogte van wat ze allemaal beleeft buiten het veld. En zo af en toe komt er echt een cadeautje voor fans naar buiten. Zo ook haar recente post. Zelfs nu Anouk niet meer fulltime op het sportveld te vinden is showt Anouk strakke afgetrainde billen in een klein zwart broekje. Nu is het hopen dat de hete topsporter er altijd zo bij loopt want wát een verwennerij zou dat zijn. Met lange losse blonde haren en een oversized huidskleurige trui schittert Anouk op de foto’s. Ook in de reacties zijn fans helemaal verliefd, en wij snappen wel. Als je zo lang zo intens gesport hebt zijn je benen ook je beste assets, toch? Die moet je dan ook showen.

Stalker van Anouk Hoogendijk in comments

Fans van Anouk Hoogendijk reageren allemaal op de hete foto’s. Opvallend is wel dat meerdere reacties knipogend zeggen dat Anouk deze onderbroek niet naar hen op hoeft te sturen, hoor. “Pas maar op straks krijg je weer verzoekjes of je hem wilt opsturen”, reageert één fan. Waar zijn we beland dat comments beloond mogen worden als ze niet smeken een gebruikte onderbroek op te sturen? Dit is de realiteit voor Anouk Hoogendijk. In een interview met DM onthulde de beeldschone Anouk dat een hardnekkige fan haar lastigvalt voor gebruikte onderbroeken. Volgers van Anouk hebben er weinig begrip voor. Ook op de recente post waar ze haar geliefde billen paradeert maken fans er vooral grapjes over. “ik zou vooral niet in je dm kijken nu.. nu wil hij je onderbroeken helemaal kopen na deze foto’s 😂” en “Hou een veiling.. komt vast een interessant bod uit”. Gelukkig kan Anouk er zelf ook nog wat om lachen. Voor haar is het namenlijk maar een stukje kleding, en de stalker biedt er goed geld voor. Met huidige liefde en enthousiasme voor haar afgetrainde zullen afgedankte kledingstukken zullen potentiële biedingen haar misschien nóg wel meer aan het twijfelen brengen…

Anouk Hoogendijk is het nieuwe gezicht van voetbalsite

Gelukkig lukt Anouk Hoogendijk het verder prima om creepy stalkers van zich af te schuiven. De sportieve blonde stapt kennelijk nog verder het spotlicht in: Anouk is namenlijk het nieuwe gezicht van een voetbalnieuwssite! Nog eventjes en dan presenteert Anouk wekelijks online voetbalnieuws en ook bij andere leuke items is de bloedmooie voetbalster straks te zien. “Superblij met deze mooie kans!”, schrijft Anouk op Instagram. Fans lijken er ook enorm blij mee: “Ik kom graag uit socialmedia-winterslaap om te zeggen: YEAHH! 🔥”, “Nog meer reden om te kijken…” en natuurlijk honderden “gefeliciteerd!”. Wij kijken er naar uit om meer van Anouk te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!