Foto: AnneKee Molenaar maakt Matthijs de Ligt wild met doorzichtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie vriendin van Matthijs de Ligt heeft zich helemaal klaar gemaakt voor een super spannende avond. En dat zag er zo uit!

Annekee Molenaar maakt zich mooi voor bekende vriend

Misschien is Annekee Molenaar wel de mooiste blondine van ons land. Mocht je het daar niet mee eens zijn, kijk dan snel even de foto’s van de prachtige dame hieronder. Ze had een spannende avond met haar vriend Matthijs de Ligt, want in de beschrijving van haar foto’s zette ze namelijk ‘Date night’. En Matthijs heeft zo te zien echt wel geboft, want de knappe blondine had zich helemaal mooi gemaakt voor het fijne avondje samen. Annekee had haar meest verleidelijke outfit aangetrokken en haar haren los gegooid. Natuurlijk kan je van die verleidelijke look niet zomaar een foto maken, dus besloot Annekee om meerdere foto’s en filmpjes online te zetten. En op al die spannende kiekjes en clipjes kan je pas echt goed zien hoe fijn Annekee er uit ziet. De knappe blondine houdt je met deze foto’s lang in haar grip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar deelt heerlijke vakantiekiekjes in badkleding

Annekee Molenaar tuurt dromerig voor zich uit op lieve foto

Natuurlijk zie je op de foto’s hierboven een hele wilde kant van Annekee Molenaar. En dat is erg leuk om te zien, maar er zijn nog veel meer interessante kanten aan deze prachtige dame. Zo kan Annekee namelijk heel lief overkomen op de foto. Kijk maar eens even naar het plaatje hieronder om te zien wat we bedoelen. De knappe blondine staart dromerig voor zich uit, terwijl het warme avondlicht haar nog even in het zonnetje zet. En eerlijk is eerlijk, je kan alleen maar jaloers worden op Matthijs de Ligt, voor zover je dat vanwege zijn voetbalcarrière nog niet was, na het zien van deze foto’s. Want Matthijs mag hier namelijk elke avond gewoon naast liggen. Wat een geluksvogel is het ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar knuffelt met knap vriendinnetje

Maar de mooie blondine heeft ook nog een aantal knappe vriendinnen om zich heen. Ze weet wel hoe ze hele knappe dames moet verzamelen. Zo zorgt Annekee ervoor dat elke foto die ze maakt nog even net een stukje verleidelijker kan worden. Je weet namelijk nooit wanneer Annekee weer een van haar beeldschone vriendinnen heeft uitgenodigd. Op deze foto zijn Annekee en haar vriendin even knus met elkaar aan het knuffelen. Als man is dat helemaal niet erg om naar te moeten kijken. Sterker nog, als Annekee nog even de tijd wil nemen om meer van haar vriendinnen te knuffelen, dan staan de meeste mannen in Nederland achter die beslissing. Annekee weet namelijk altijd de meest verleidelijke foto’s te maken als haar vriendinnen er zijn. Ze houden het altijd beschaafd, maar zoeken wel fijn het randje op. En daarom is iedereen ook zo gek op Annekee Molenaar en haar wilde foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...