Foto: Anna Nooshin zet haar jurkje onder enorme druk met nieuwe rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin doet haar volgers wel vaker versteld staan met onthullende plaatjes, maar van dit jurkje valt je mond echt open! 

Dat Anna Nooshin alles en iedereen op social media laat zien is niets nieuws. Dat maakt haar zo fantastisch om in je feed te hebben, toch? De bloedhete brunette is altijd heerlijk openhartig over haar leven én haar en dat levert de lekkerste kiekjes op. En zo ook dit recente filmpje. Toch wist ze deze keer haar fans wel heel erg te shockeren! Anna mag dan wel vaker de intiemste details met haar fans delen, met deze bekendmaking wist ze zichzelf toch te overtreffen…

Anna Nooshin pronkt met nieuw figuur in nietsverhullend jurkje

Want fans van Anna Nooshin zullen deze onthulling toch echt niet aan hebben zien komen. Waar het filmpje namelijk onschuldig begon gaf Anna er een knallend einde aan! En daarmee deed ze alle hoofden draaien. De bloedhete influencer deelde namelijk een heerlijk filmpje op Instagram waarbij ze zichzelf filmt in een strak jurkje. Het dunne stofje lijkt wel op haar lijf geschilderd zo strak en wist dus ook helemaal niets te verbergen. Maar nou bleek dat deze keer de bedoeling te zijn! Toen Anna namelijk zichzelf van de zijkant filmde liet ze trots haar sterk gegroeide buik zien! En om alle twijfel weg te nemen kwam toen haar hand trots op de onderkant van haar nieuwe rondingen. Ja, wat je denkt klopt! Anna kwam namelijk haar zwangerschap bekendmaken op Instagram. En daar zijn piepkleine jurkjes en nietsverhullende outfits natuurlijk niet bij weg te denken.

Is Anna Nooshin zwanger van GTST-acteur Thijs Boermans?

Maar Anna Nooshin staat er natuurlijk niet alleen in. En de charmante influencer was haar fans ook allemaal te vlug af en zette snel al haar comments uit. Die zag de vraag natuurlijk al aankomen. Nou, wij ook. De grote vraag was natuurlijk: wie is de vader? Anna heeft natuurlijk een reusachtige fanbase opgebouwd en al haar gepassioneerde volgers moesten weten wie Anna van de markt gehaald had. Gelukkig was een hele speurtocht niet nodig, want Thijs Boermans was getagt in het filmpje. Anna mag het dan niet expliciet verteld hebben, maar de hint was duidelijk! Toch bracht deze informatie fans van beide kanten flink in verwarring.

Heeft Anna Nooshin een relatie met Thijs Boermans?

Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn namelijk niet één van Nederland’s bekendste koppels. De vraag was zelfs of ze wel een koppel zijn! Het stel hield hun relatie namelijk lange tijd verborgen. En wij snappen het wel. Anna verdient natuurlijk haar brood met haar volgers helemaal wild maken, en wij durven te garanderen dat een deel toch wel stiekem hoopt haar nog eens tussen de lakens te mogen zien. Vandaar dat Anna pas zeer kort geleden bekend maakte toch écht bezet te zijn. Want het klopt namelijk wel. Anna en Thijs zijn dolgelukkig samen, onthulde Thijs in zijn podcast Borrelpraat. “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten”. Wel vindt hij de zwangerschap ontzettend spannend. Maar daar kunnen we natuurlijk alle begrip voor opbrengen.

Is Thijs Boermans vreemdgegaan met Rose Bertram tijdens relatie met Anna Nooshin?

Maar bezorgde fans van Anna Nooshin hebben ook nog meer vragen. Thijs Boermans was namelijk vorig jaar één van de smaakmakers bij Expeditie Robinson, waar hij een wilde nacht beleefde met mede-deelnemer Rose Bertram. En dat zijn we natuurlijk nog niet vergeten. In één van de eerdere aflevering van Borrelpraat was het namelijk overduidelijk dat Thijs niet openhartig over zijn contact met Rose kan praten. Maar de juice channels van het eiland waar Expeditie Robinson plaatsvond onthulden veel meer! Zo zou het stel zelfs ‘de daad’ gedaan hebben. En als Thijs daar naar gevraagd wordt in zijn podcast krijgt het hij al snel benauwd. Een duidelijk antwoord kregen we toen niet; Thijs wist het wat weg te lachen. Maar fans van Anna duiken vast en zeker de details in. Alles voor Anna, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!