Foto: Anna Nooshin legt focus volledig op eigen voorgevel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin heeft een nieuwe zonnebril en maakt daar een mooie foto van. Tenminste, er staan eigenlijk hele andere mooie dingen in de schijnwerpers!

Influencer Anna Nooshin laat haar beste kant zien

Met haar nieuwe foto laat Anna Nooshin weer wat van zichzelf zien. In eerste instantie wilde ze haar volgers voor haar de beste zonnebril uit laten kiezen. Dat was in ieder geval het idee. Maar toen Anna eenmaal bezig was met het maken van al die mooie foto’s, ging ze zich ineens op een heel ander deel van haar vormen focussen. En dat ziet er eigenlijk vele malen beter uit. De influencer wist met haar prachtige twee vriendinnen weer goed de aandacht te trekken van al haar fans. Die werden helemaal wild van de prachtige foto’s van de dame. En die zonnebrillen? Nou, één persoon in de comments wist daar nog het beste antwoord op te geven: “Er heeft niemand naar de zonnebrillen gekeken”.

De goede vormen van Anna Nooshin

Met haar geweldige twee vriendinnen weet Anna Nooshin meestal van elke foto een echt feestje te maken. Maar dat ze er zo goed uit kon zien, dat komt toch elke keer weer als een verrassing. De prachtige dame maakt een hele reeks foto’s met haar zonnebrillen. Maar waar de mensen natuurlijk het meeste naar kijken, dat zijn die vriendinnen van de prachtige influencer. Die vallen ook in dit prachtige topje gelijk het meeste op. Anna heeft wel extra haar best gedaan om precies de poses aan te nemen en de kleding te kiezen die veel de aandacht legt op haar vormen. Ze probeert niet te verbergen wat haar beste features zijn. En daar is natuurlijk ook wel weer wat voor te zeggen. Anna Nooshin komt trots uit voor haar prachtige vormen. En gelijk heeft ze! Op deze manier hebben alle mannen van Nederland weer even wat om van te genieten. Maar het zal niet bepaald helpen met het kiezen van die zonnebril. Want die valt absoluut niet op met al dat moois op de foto.

Anna Nooshin laat gevoelige kant zien

De influencer laat met een eerdere post echter een hele andere kant van zichzelf zien. De aantrekkelijke dame met de donkere haren heeft daar ook wel een zeer bijzondere outfit aan, maar toch met een wat zachtere touch. En dat staat de prachtige influencer natuurlijk ook gewoon hartstikke goed. De dame weet zichzelf op de foto absoluut goed neer te zetten. En dat zorgt ervoor dat al haar volgers weer helemaal smelten als ze de kiekjes van Anna Nooshin hebben gezien. De prachtige influencer weet als geen ander wat haar volgers nodig hebben en geeft hen daarom ook deze prachtige foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...