Foto: Anna Nooshin legt focus volledig op eigen voorgevel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft een nieuwe zonnebril en maakt daar een mooie foto van. Tenminste, er staan eigenlijk hele andere mooie dingen in de schijnwerpers!

De knappe influencer Anna Nooshin laat beste kant zien

Met haar nieuwe foto laat Anna Nooshin weer flink wat van zichzelf zien. In eerste instantie wilde ze haar volgers voor haar de beste zonnebril uit laten kiezen. Dat was in ieder geval het idee. Maar toen Anna eenmaal bezig was met het maken van al die mooie foto’s, ging ze zich ineens op een heel ander deel van haar focussen. En dat ziet er eigenlijk vele malen beter uit. De knappe influencer wist met haar prachtige voorgevel weer flink de aandacht te trekken van al haar fans. Die werden helemaal wild van de prachtige foto’s van de knappe dame. En die zonnebrillen? Nou, één persoon in de comments wist daar nog het beste antwoord op te geven: “Er heeft niemand naar de zonnebrillen gekeken”.

Lees ook: Anna Nooshin deelt spannende privé foto’s in haar
De heerlijke vormen van Anna Nooshin

Met haar geweldige troeven weet Anna Nooshin meestal van elke foto een echt feestje te maken. Maar dat ze er zo goed uit kon zien, dat komt toch elke keer weer als een verrassing. De prachtige dame maakt een hele reeks verleidelijke foto’s met haar zonnebrillen. Maar waar de mensen natuurlijk het meeste naar kijken, dat zijn die heerlijke troeven van de prachtige influencer. Die vallen ook in dit prachtige topje gelijk het meeste op. Anna heeft wel extra haar best gedaan om precies de poses aan te nemen en de kleding te kiezen die flink de aandacht legt op haar voorgevel. Ze probeert niet te verbergen wat haar beste features zijn. En daar is natuurlijk ook wel weer wat voor te zeggen. Anna Nooshin komt trots uit voor haar prachtige vormen. En gelijk heeft ze! Op deze manier hebben alle mannen van Nederland weer even wat om van te genieten. Maar het zal niet bepaald helpen met het kiezen van die zonnebril. Want die valt absoluut niet op met al dat moois op de foto.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat volgers zien wat er onder haar jurkje gebeurt
Anna Nooshin laat gevoelige kant zien

De knappe influencer laat met een eerdere post echter een hele andere kant van zichzelf zien. De aantrekkelijke dame met de donkere haren heeft daar ook wel een zeer bijzondere outfit aan, maar toch met een wat zachtere touch. En dat staat de prachtige influencer natuurlijk ook gewoon hartstikke goed. De knappe dame weet zichzelf op de foto absoluut goed neer te zetten. En dat zorgt ervoor dat al haar volgers weer helemaal smelten als ze de kiekjes van Anna Nooshin hebben gezien. De prachtige influencer weet als geen ander wat haar volgers nodig hebben en geeft hen daarom ook deze prachtige foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.