Foto: Anna Nooshin laat volgers zien wat er onder haar jurkje gebeurt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin maakt het een erg hete dag voor haar volgers door te laten zien wat er allemaal onder haar jurkje verborgen zit.

Anna Nooshin laat zien wat ze onder haar jurkje heeft

Het is niemand kunnen ontgaan dat de knappe Anna Nooshin zwanger is geraakt en dus in verwachting is van haar eerste kindje. Het was voor iedereen even schrikken want Anna heeft nog niet heel lang openlijk een relatie met haar vriend en vader van haar kindje Thijs Boermans. De twee hebben beide aan verschillende seizoenen mee gedaan aan Expeditie Robinson dus die overeenkomst hebben ze. Wel verschillen Anna en Thijs een aantal jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Het koppel laat weten dolgelukkig te zijn dat ze in verwachting zijn van een kindje. Nu betekent dat voor Anna natuurlijk ook dat haar enorm verandert. Het is erg bijzonder dat er nu een kindje in haar buik groeit, en Anna Nooshin is niet bang om haar buik te laten zien. Zo deelt Anna het beeld van haar buik op dit moment met onderstaande foto’s. Op de foto’s heeft Anna een soort zwarte jurk of two-piece aan. Het topje is heel kort en de rok zit erg laag, waardoor Anna haar ronde buik goed in beeld komt. Ook is het topje erg laag uitgesneden dus Anna haar voorkant is goed te zien. Waarschijnlijk is Anna erg trots op haar nieuwe .

Anna Nooshin zwangerAnna Nooshin zwanger 2

Anna Nooshin laat flinke voorkant goed zien in los jurkje

Nu Anna Nooshin zwanger is van Thijs Boermand betekent het natuurlijk niet dat ze nergens meer heen gaat. Nee, het ziet er naar uit dat Anna het nog steeds ontzettend leuk vindt om lekker te werken en erop uit te gaan. Nu is Anna haar werk als influencer natuurlijk een combinatie van deze twee, want de brunette wordt voor allerlei evenementen uitgenodigd. Zo is onderstaande prachtige fotoreeks ook het resultaat van een event waar Anna duidelijk de show heeft gestolen. Te zien is dat Anna een zwart jurkje aan heeft met een wel hele losse voorkant. Hierdoor is alles goed te zien, net zoals de achterkant van Anna want daar is het jurkje bijna helemaal open. Anna straalt op de foto’s bij het zwembad en in het zonnetje. Het mag dan wel een event zijn voor een drank merk, Anna mag natuurlijk geen druppel drinken vanwege haar zwangerschap. Toch lijkt de influencer het erg leuk te hebben gehad.

Lees ook: Anna Nooshin deelt spannende privé foto’s in haar

Anna Nooshin poseert uitgebreid in charmante outfit

Op een evenement waarvoor Anna Nooshin was uitgenodigd besloot de brunette eens flink uit te pakken. Zo draagt Anna een prachtig pak van een stof die om het van Anna gegoten zit. De influencer weet precies wat ze moet aantrekken om de show volledig te stelen. Zo poseert Anna op onderstaande foto’s uitgebreid in haar pak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.