Foto: Anna Nooshin laat meloenen flink hangen in open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice, Anna Nooshin, probeert wat nieuwe jurkjes uit in de paskamers. Het ziet ernaar uit dat ze probeert om haar voorgevel zo min mogelijk te verbergen…

Anna Nooshin is een prachtig aanzicht om te zien. Ze heeft een geweldig mooi koppie, een heerlijk lijf en een leuke persoonlijkheid! Haar twee grootste pluspunten zijn toch wel die enorme bergen die ze aan de voorkant heeft hangen. Ze lijkt daar zelf ook wel heel trots op te zijn en buigt diep voorover in een nieuw jurkje terwijl ze haar voorgevel nog maar nét bedekt!

Anna Nooshin buigt diep voorover in open jurkje

Dat Anna Nooshin er eigenlijk altijd heel goed uitziet is geen geheim. Op haar sociale media is ze dan ook erg populair. Ze heeft maar liefst 915 duizend volgers op haar Instagram pagina. Alle foto’s die ze daar plaatst zijn dan ook stuk voor stuk om van te genieten. Zo nu en dan komt er ook eens een foto voorbij waarop ze wat minder charmant staat, maar dat zorgt weer voor een goede balans op haar Instagram tijdlijn. Onlangs dacht Anna dat ze niet genoeg mooie jurkjes meer in de kast had hangen en ging ze eropuit om wat nieuwe kledingstukken aan haar collectie toe te voegen. Ze besloot om zichzelf te filmen en te fotograferen terwijl ze haar nieuwe pronkstukken aan probeert. Op haar Instagram verhaal en tijdlijn verschenen prachtige kiekjes van de brunette. Ze paste twee jurkjes aan: eentje met een open buik en een gat in het midden bij de voorgevel én eentje die bijna alleen maar open is aan de bovenkant, behalve twee flapjes die nét haar meloenen bedekken. In het eerste jurkje filmt ze zichzelf elegant terwijl ze een stukje naar voren loopt. In het tweede jurkje maakt ze een selfie terwijl ze heel diep voorover buigt. Kijk maar eens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin jurk

Anna Nooshin kruipt dicht tegen zus aan in mini badpakje

Onlangs plaatste Anna Nooshin een foto op haar Instagram waarbij het even niet om haarzelf draaide. Nee, deze keer was het een felicitatie post voor haar zusje Aida. De eerste foto is een heel zoetsappig kiekje van Anna, Aida en hun moeder in het midden. Ze geven hun mams allebei een kus op haar wangen. Op deze foto wordt al duidelijk dat beide vrouwen zijn gezegend met perfecte rondingen. De tweede slide maakt dat nóg duidelijker, want daarop dragen de twee zussen bijna geen kleding! Ze zijn lekker aan het zonnen op het strand in hun mini zwemkleding en besluiten een selfie te maken. Ze gaan dicht tegen elkaar aan zitten en duwen hun voorkant even naar voren voor de foto. Dat zorgt voor het perfecte resultaat! Zo kunnen de volgers van Anna eens even lekker genieten van de mooie vormen die ze heeft. Ook op de vierde foto draagt Anna bijna geen bedekkende kleding terwijl ze van de zon aan het genieten is. Op de vijfde slide krijgen we een mooi inkijkje van Anna te zien terwijl ze een heel mooi en chique jurkje aan heeft getrokken. Wat worden we toch weer verwent door de zusjes Nooshin!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...