Foto: Anna Nooshin laat haar enorme troeven zien tijdens verkleedpartijtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
  1. Anna Nooshin laat haar nieuwe outfits met trots zien aan haar volgers. Daarop zijn haar enorme troeven aan de voorkant absoluut niet te missen.

Anna Nooshin deelt video met spannende outfits

De knappe Anna Nooshin heeft nieuwe kleding binnengekregen en ze staat te popelen om deze met haar volgers te delen. De influencer deelt een video waarop ze verschillende outfits aantrekt en combineert om zo de perfecte look te creëren. De outfits zijn allemaal van een nieuwe samenwerking waar Anna Nooshin helemaal fan van is. Het is een collectie van Mugler met H&M. De eerste outfit die Anna laat zien is een heel spannend zwart jurkje. Het jurkje is voorgevormd en heeft een aantal stukken open rondom Anna haar schouders. Vervolgens laat Anna de meest spannende outfit van allemaal zien. Deze bestaat uit een mini rokje in het zwart met een wit topje in de vorm van een bodysuit. Al is het bijna geen topje te noemen want hij is aan alle kanten uitgesneden. Hierdoor is bijna alles van Anna Nooshin haar voorgevel te zien en hij komt ook onder haar rokje uit. Wel besluit Anna er nog een zwart jasje overheen te doen om het iets degelijker te maken. De laatste twee looks bestaan uit een lange jurk en een zwarte stoere outfit.

Anna Nooshin deelt geheim achter mooie nagels

Het is niemand ontgaan dat Anna Nooshin weer een nieuwe samenwerking heeft gelanceerd. Dit gaat om een collectie nagelstickers samen met Maniac. Anna is hartstikke fan van de kleine stickers die rechtstreeks op de nagels kunnen worden geplakt. Hierdoor zijn dure manicures overbodig. Ook schijnen de stickers te helpen tegen nagelbijten.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin grijpt zichzelf flink bij haar eigen troeven

Anna Nooshin poseert in leren outfit

Als influencer gaat Anna Nooshin dagelijks van het ene naar het andere evenement. Natuurlijk vind Anna dit ook erg leuk, anders zou ze haar werk er niet van hebben gemaakt. Wat waarschijnlijk één van de leukste dingen is voor Anna is dat ze elke keer weer een mooie en passende outfit kan aantrekken. Dit keer mocht Anna Nooshin naar het evenement van de ‘Healthysisters’. Deze dames hebben een magazine gelanceerd vol met heerlijke recepten. Voor deze gelegenheid besloot Anna een hele spannende outfit aan te trekken. Zo paradeert Anna in een hele lange leren jas. Hij is duidelijk een beetje te groot voor de kleine Anna, maar hij staat haar wel erg goed. De influencer maakt de look af met een paar stoere sneakers en haar haren zijn opgestoken.

Anna Nooshin in leren outfit

Anna Nooshin deelt video van romantische diner

Het heeft niemand kunnen ontgaan dat Anna Nooshin in het prachtige Italië was voor een korte vakantie. Hier lijkt ze enorm te hebben genoten van de uitzichten en het lekkere eten en drinken. Zo deelt Anna onderstaande video van een prachtige setting in de Italiaanse natuur. Hier staat een tafel buiten opgediend waar Anna waarschijnlijk heerlijk heeft gegeten. Anna draagt een prachtige satijnen jurk die helemaal bij de sfeer past.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!