Foto: Anna Nooshin knalt aan alle kanten uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin wordt door honderdenduizenden mensen gevolgd voor stijladvies. Haar nieuwste tip voor : Hoe minder, hoe beter, vindt Anna!

Social media-koningin, influencer en presentatrice Anna Nooshin weet wat scoort op het internet! De 36-jarige is één van de meest veelzijdige influencers en we zijn ook niet anders meer gewend dan dat je elke keer weer verrast wordt op haar Instagram. Zo post ze het ene moment een indrukwekkend pottenbak-filmpje en wordt dat nog geen dag later gevolgd door een foto waar haar het formaat van een theelepeltje heeft. Maar hé, je hoort ons absoluut niet klagen.

Anna Nooshin in zwemkleding

Is het nog zwemkleding te noemen als het minder stof dan een sok bevat? Anna Nooshin doet het ons afvragen, maar oh, wat zijn we er van te spreken. De influencer postte een foto waar ze nog nét niet uit haar kleding knalt. Wij snappen het wel volkomen dat je zo op het strand wil rondlopen, want menig man zal ter plekke hoteldebotel zijn. Wij kunnen in ieder geval garanderen dat Anna geen moeite zal hebben met iemand vinden om haar in te smeren!

Anna postte de foto op haar Instagram stories, dus je moest er snel bij zijn. Gelukkig hebben wij ‘m alvast voor je opgeslagen. Op de foto poseert Anna voor de spiegel in de allerkleinste zwemkleding . Het setje laat echt niks aan de verbeelding over en haar voorzijde knalt werkelijk bijna uit. Je kan ook duidelijk zien dat Anna hard werkt voor haar prachtige verschijning. In de outfit showt ze haar platte buik. De beeldschone influencer zal menig mannenhart sneller doen kloppen als ze dit zien. Dan denk je dat het tropische strand heet is, zie je haar voorbij lopen… Wauw.

Anna Nooshin trakteert fans vaker met foto’s

Dit is niet de eerste keer dat Anna Nooshin zonder gêne in outfits aan het water staat. De succesvolle influencer en zakenvrouw vliegt de wereld over en neemt haar ruim 900.000 volgers op Instagram altijd mee in haar avonturen. En we kunnen er veilig vanuit gaan dat Anna optimaal geniet van het zonnetje als ze het druilerige Nederland eindelijk uit is. Zo zie je dat ze tijdens een recente reis naar Miami het ook niet kon laten wat kleurrijke in haar koffer te gooien. Gelukkig nemen ze niet veel ruimte in. De brunette postte trots een zelfgenomen foto. Daar zie jaar poseren op een parelwit strand in een in roze setje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!