Foto: Anna Nooshin knalt aan alle kanten uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin wordt door honderdenduizenden mensen gevolgd voor stijladvies. Haar nieuwste tip voor badkleding? Hoe minder, hoe beter, vindt Anna!

Social media-koningin, influencer en presentatrice Anna Nooshin weet wat scoort op het internet! De 36-jarige is één van de meest veelzijdige influencers en we zijn ook niet anders meer gewend dan dat je elke keer weer verrast wordt op haar Instagram. Zo post ze het ene moment een indrukwekkend pottenbak-filmpje en wordt dat nog geen dag later gevolgd door een foto waar haar badkleding het formaat van een theelepeltje heeft. Maar hé, je hoort ons absoluut niet klagen.

Anna Nooshin in nietsverhullende, minuscule badkleding

Is het nog badkleding te noemen als je het minder stof dan een sok bevat? Anna Nooshin doet het ons afvragen, maar oh, wat zijn we er van te spreken. De influencer postte een vurige foto waar ze nog nét niet uit haar badkleding knalt. Wij snappen het wel volkomen dat je zo op het strand wil rondlopen, want menig man zal ter plekke hoteldebotel zijn. Wij kunnen in ieder geval garanderen dat Anna geen moeite zal hebben met iemand vinden om haar in te smeren!

Anna postte de foto op haar Instagram stories, dus je moest er snel bij zijn. Gelukkig hebben wij ‘m alvast voor je opgeslagen. Op de foto poseert Anna verleidelijk voor de spiegel in de allerkleinste badkleding. Het setje laat echt niks aan de verbeelding over en haar voorzijde knalt werkelijk bijna uit het strakke bovenstukje. Je kan ook duidelijk zien dat Anna hard werkt voor haar prachtige lijf. In de piepkleine outfit showt ze haar platte buik. De beeldschone influencer zal menig mannenhart sneller doen kloppen als ze dit zien. Dan denk je dat het tropische strand heet is, zie je haar voorbij lopen… Wauw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin trakteert fans vaker met gewaagde foto’s in onthullende badkleding

Dit is niet de eerste keer dat Anna Nooshin zonder gêne in miniscule outfits aan het water staat. De succesvolle influencer en zakenvrouw vliegt de wereld over en neemt haar ruim 900.000 volgers op Instagram altijd mee in haar avonturen. En we kunnen er veilig vanuit gaan dat Anna optimaal geniet van het zonnetje als ze het druilerige Nederland eindelijk uit is. Zo zie je dat ze tijdens een recente reis naar Miami het ook niet kon laten wat kleurrijke badkleding in haar koffer te gooien. Gelukkig nemen ze niet veel ruimte in. De brunette postte trots een zelfgenomen foto. Daar zie jaar poseren op een parelwit strand in een in piepklein roze setje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...