Foto: Anna Gimbrère doet WIDM-kijker enorm plezier met luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Gimbrère weet haar publiek weer een enorm plezier te doen met een topje waar je u tegen zegt. De brunette maakt het mensen niet makkelijk. 

Je probeert gewoon een avondje Wie is de Mol? te kijken en plotseling komt daar dan het topje van Anna Gimbrère voorbij. Dan wordt het je als kijker ook niet makkelijk gemaakt. Want je wordt door dat topje weer gigantisch afgeleid. Weer een clue gemist, terwijl Anna leuk over het beeldscherm heen beweegt. Misschien is het allemaal wel onderdeel van een grote mol actie. Anna hoopt misschien wel dat haar vormen zo afleidend zijn in het topje dat niemand meer let op wat ze doet. En daar kan ze nog wel eens gelijk in hebben. Bekijk hier de foto’s!

Anna Gimbrère leidt iedereen af met bijzondere vormen

De brunette weet met haar topje de gehele fanbase van WIDM helemaal af te leiden. Die zijn allang niet meer bezig met het spelletje. Die hopen alleen maar dat Anna elke aflevering weer een nieuw bijzonder topje aan doet. En kan je ze ongelijk geven? Deze mooie dame weet in haar eentje toch al half televisiekijkend Nederland te laten zweten. En daar heeft ze alleen maar een topje voor nodig. Moet je nagaan wat ze kan als ze wat meer opties in haar kledingkast tot haar beschikking heeft. De brunette weet absoluut hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien.

Lees ook: WIDM-deelnemer Anna Gimbrère heeft een zeer beroemde vriend

Gaat Anna Gimbrère dit seizoen van Wie is de Mol? winnen?

Het kan natuurlijk zomaar zijn  dat Anna met haar afleidingsmanoeuvres de finale gaat halen. Want niet alleen de mensen thuis, maar ook haar medekandidaten zijn helemaal in de ban van haar mooie kleding. En dat kan er eigenlijk alleen maar voor zorgen dat ze zich enorm gaan vergissen in het spelletje. Misschien denkt iedereen juist wel dat Anna de mol is vanwege haar afleidende kleding en weet Anna straks als enige de echte mol te vinden. Dat zou natuurlijk ook wel een stunt zijn.

Anna Gimbrère heeft er in ieder geval zin in

De presentatrice is blij dat het spelletje nu echt van start is gegaan. Dat merk je ook wel aan de foto. Daaronder laat Anna namelijk blijken hoe leuk ze het vindt dat het spel nu echt is begonnen. Er is altijd een kandidaat die gelijk goed in de smaak valt bij het publiek en dit jaar lijkt dat absoluut Anna Gimbrère te zijn. De brunette heeft het met haar beperkte tijd op televisie nu al voor elkaar gekregen om als lievelingetje gezien te worden.

Lees ook: Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Hopelijk blijft Anna Gimbrère nog even in het spel

De kijkers van Wie is de Mol? hopen wel dat Anna nog even in het spel blijft. Deze dame is ook veel te leuk om er snel uit te vliegen. Het publiek is ook al helemaal aan haar gewend geraakt. Die zouden het enorm jammer vinden als de vrolijke dame er nu al uit zou vliegen. Met een beetje geluk kan je nog heel erg lang genieten van Anna Gimbrère en haar bijzondere kledingkeuzes.

Waar zie je Anna Gimbrère nog meer? Op Instagram!

Mocht Anna Gimbrère uit het spel vliegen, dan kan je haar altijd nog zien op Instagram. Daar heeft de presentatrice namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan. En die zijn ook absoluut de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!