Foto: Amber Brantsen van Viaplay kleedt zich om voor heerlijk ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is als presentatrice bij Viaplay veel met auto’s bezig. Nu maakt ze zich op voor een heet ritje.

De knappe brunette heeft haar mooiste kleding aangetrokken voor een heet ritje. Ze kwam er alleen achter dat dit outfitje misschien net te mooi was. Daarom kleedt ze zich om, om er vol tegenaan te gaan.

Amber Brantsen heeft geen kledingstuk om deel van

Het is een gouden combinatie, knappe vrouwen en mooie auto’s. Dat bewijst Amber Brantsen maar weer eens. In een lekker kort rokje komt ze aan bij de autodealer. In samenwerking met Peugeot mocht ze in de nieuwe Peugeot 308 SW rijden. Als presentatrice van Viaplay moet ze vaak over auto’s praten, maar zelf erin rijden doet ze niet. Ze vindt het dan ook geweldig dat ze een rondje mocht rijden in deze nieuwe auto. Voor dit hete ritje had ze alleen niet de juiste kleding aan. Ze kwam aan bij de autodealer met hoge hakken. Amber Brantsen kwam er al snel achter dat dit niet ging werken. De knappe brunette moest zich dus omkleding. Ze trok haar hakken uit en deed sneakers aan. Ze was alleen vergeten om sokken mee te nemen, dus met blote voeten ging ze zo in de sneaker. Fijn zitten doet dat niet, maar het hete ritje kon wel eindelijk beginnen.
Het hete weekend van Amber Brantsen

Het Formule 1-circuit is in Abu Dhabi aangekomen. Als Viaplay presentatrice moet ze dit weekend dus weer lekker aan de slag. Om het weekend maar goed te beginnen gaat ze lekker naar de sportschool. Aan de foto te zien gooit ze de gewichten zo de lucht in. Als je naar de vorige foto kijkt, zie je ook duidelijk dat Amber de sportschool regelmatig bezoekt. In zo’n heerlijk strak rokje valt er genoeg te zien bij de presentatrice. Zelf laat ze ook weten dat ze zich klaar aan het maken is voor het weekend.

Amber Brantsen gaat Formule 1-seizoen afsluiten

Aankomende race is het al zover, de laatste race van het Formule 1-seizoen. Dit is zoals gewoonlijk al het hele seizoen te zien bij Viaplay. Met Amber Brantsen als presentatrice is het dit jaar steeds beter gegaan. Op het begin waren er nog veel klachten over Viaplay. Dit ging om het happeren, zwart beeld maar ook over het slechte commentaar. Ook Amber kon op haar beurt kritiek ontvangen. Dit is in het loop van het seizoen gelukkig afgenomen. De laatste tijd kan de knappe brunette juist rekenen op complimentjes. Na het Formule 1-seizoen wordt het voor Amber Brantsen ook een stuk rustiger. Ze hoeft dan niet bijna elk weekend te presenteren. Wat de knappe brunette gaat doen tot het volgende Formule 1-seizoen is nog niet bekend. Hopelijk maakt ze van de tijd gebruik om veel mooie foto’s te maken voor haar volgers op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!