Foto: Amber Brantsen van Viaplay kleedt zich om voor heerlijk ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is als presentatrice bij Viaplay veel met auto’s bezig. Nu maakt ze zich op voor een heet ritje.

De knappe brunette heeft haar mooiste kleding aangetrokken voor een heet ritje. Ze kwam er alleen achter dat dit outfitje misschien net te mooi was. Daarom kleedt ze zich om, om er vol tegenaan te gaan.

Amber Brantsen heeft geen kledingstuk om deel van

Het is een gouden combinatie, knappe vrouwen en mooie auto’s. Dat bewijst Amber Brantsen maar weer eens. In een lekker kort rokje komt ze aan bij de autodealer. In samenwerking met Peugeot mocht ze in de nieuwe Peugeot 308 SW rijden. Als presentatrice van Viaplay moet ze vaak over auto’s praten, maar zelf erin rijden doet ze niet. Ze vindt het dan ook geweldig dat ze een rondje mocht rijden in deze nieuwe auto. Voor dit hete ritje had ze alleen niet de juiste kleding aan. Ze kwam aan bij de autodealer met hoge hakken. Amber Brantsen kwam er al snel achter dat dit niet ging werken. De knappe brunette moest zich dus omkleding. Ze trok haar hakken uit en deed sneakers aan. Ze was alleen vergeten om sokken mee te nemen, dus met blote voeten ging ze zo in de sneaker. Fijn zitten doet dat niet, maar het hete ritje kon wel eindelijk beginnen.
Het hete weekend van Amber Brantsen

Het Formule 1-circuit is in Abu Dhabi aangekomen. Als Viaplay presentatrice moet ze dit weekend dus weer lekker aan de slag. Om het weekend maar goed te beginnen gaat ze lekker naar de sportschool. Aan de foto te zien gooit ze de gewichten zo de lucht in. Als je naar de vorige foto kijkt, zie je ook duidelijk dat Amber de sportschool regelmatig bezoekt. In zo’n heerlijk strak rokje valt er genoeg te zien bij de presentatrice. Zelf laat ze ook weten dat ze zich klaar aan het maken is voor het weekend.

Amber Brantsen gaat Formule 1-seizoen afsluiten

Aankomende race is het al zover, de laatste race van het Formule 1-seizoen. Dit is zoals gewoonlijk al het hele seizoen te zien bij Viaplay. Met Amber Brantsen als presentatrice is het dit jaar steeds beter gegaan. Op het begin waren er nog veel klachten over Viaplay. Dit ging om het happeren, zwart beeld maar ook over het slechte commentaar. Ook Amber kon op haar beurt kritiek ontvangen. Dit is in het loop van het seizoen gelukkig afgenomen. De laatste tijd kan de knappe brunette juist rekenen op complimentjes. Na het Formule 1-seizoen wordt het voor Amber Brantsen ook een stuk rustiger. Ze hoeft dan niet bijna elk weekend te presenteren. Wat de knappe brunette gaat doen tot het volgende Formule 1-seizoen is nog niet bekend. Hopelijk maakt ze van de tijd gebruik om veel mooie foto’s te maken voor haar volgers op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!