Foto: Amber Brantsen laat volgers schrikken met gezicht bij Viaplay F1-tiendaagse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft een nieuwe video geplaatst op haar Instagram account. Alleen lijkt ze daar net een spook en dat is best eng. 

De Viaplay F1 tiendaagse is van start gegaan. En dat betekent dat presentatrice Amber Brantsen jou alles gaat leren over de huidige stand van zaken bij de F1. Dat wil je natuurlijk niet missen. Amber plaatst nog even een korte video op haar Instagram account waar de tiendaagse over zal gaan. Maar wees wel gewaarschuwd. Want in de video ziet Amber er een beetje uit als een spook. Dat komt voornamelijk door haar zwart-wit filter. De presentatrice wordt een beetje eng van deze look.

Lees ook: Prachtige Amber Brantsen van Viaplay trekt alvast F1-kijkers met intieme video

Amber Brantsen ziet er uit als een geest op nieuwe video

In haar nieuwste video, waarin Amber uitlegt wat je allemaal kan verwachten bij de F1 Tiendaagse, ziet ze er wel een klein beetje uit als een geest. En dat komt voornamelijk door het filter wat Amber gebruikt. Door alles maar zwart-wit te maken lijkt Amber al gauw een beetje op een spookje. Ze is bijna doorzichtig zo licht is ze. Misschien niet de beste look om de aandacht mee vast te houden.

Amber trapt de F1 Tiendaagse af op Viaplay

Het is misschien het einde van de week, maar het is het begin van de Viaplay F1 Tiendaagse. En die wordt door niemand minder dan het gezicht van Viaplay, Amber Brantsen, even afgetrapt. Vanaf nu zal het tien dagen lang over niks anders gaan dan de autosport. En fans van het racen zullen daar best blij mee zijn. Mensen die meer willen zien bij Viaplay dan alleen maar Max verstappen en zijn collega’s trekken de komende tien dage helaas aan het kortste eind. Maar ook voor hun is er genoeg te zien. Zo mag je elke dag naar de prachtige Amber Brantsen kijken. En wie wordt daar nou niet blij van?

Amber Brantsen is het mooie gezicht van Viaplay

Er is een hoop wat momenteel iets minder gaat bij Viaplay, waaronder bijvoorbeeld de kwaliteit van de verbinding. Maar er gaat ook een hoop goed. En een van die dingen die zo goed gaan, is het continu plaatsen van de knappe presentatrice Amber Brantsen voor de camera. Amber heeft een uniek talent dat ze bij iedereen meteen de aandacht weet te grijpen. Als Amber aan het woord is, dan houdt iedereen zich meteen stil. En dat is toch wel bijzonder. Ook de mensen die Amber interviewt lijken helemaal weg te zijn van de ongelooflijk knappe presentatrice. En dat is geen wonder. Iedereen die ook maar een korte tijd doorbrengt met Amber merkt dat de brunette een ontzettend intelligente vrouw is die niet alleen maar mooi is om naar te kijken, maar ook nog eens genoeg te melden heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?