Foto: Amber Brantsen blijkt zonder Viaplay beeldschoon te kunnen zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen kan meer dan enkel boegbeeld spelen voor Viaplay tijdens de Formule 1-races. Tijdens haar werk wordt ze nogal eens bekritiseerd om haar outfits en uiterlijk. Met deze foto’s slaat de presentatrice keihard terug richting de haters…

Van Amber Brantsen wisten we al dat ze erg mooi was, maar zo mooi als op exclusieve feesten, zo krijg je haar niet vaak te zien. Op het Young Patrons Gala onlangs toont Amber dat met de juiste jurk, make-up en camerahoek het echt een plaatje wordt. Natuurlijk is het een beetje raar tijdens haar normale werkzaamheden, zo’n jurk. Wanneer je in je dagelijkse leven verslag doet van de Formule 1 in een suffe studio, valt het natuurlijk ontzettend op als je ineens in opvallende galajurk verschijnt. Zonder Max Verstappen in de buurt mag Amber eingelijk zelf eens het middelpunt van de aandacht zijn!

Amber Brantsen schittert op speciaal evenement

Het was een speciale dag én een speciaal evenement. Niet enkel voor Amber, die gewoon een uitgaansavond ervan maakt. Na twee jaar afwezigheid door een zekere pandemie is  namelijk het International Young Patrons Gala terug van weggeweest. Amber las het waarschijnlijk in de krant en als ballet liefhebber kon ze deze kans niet voorbij laten gaan. Er zijn ook geen belangrijke races dit Pinksterweekend, dus dat maakt haar ook vrij om haar eigen gang te gaan.

Jonge presentatrice kijkt naar de toekomst

Het thema van deze exclusieve avond is dit keer Dear Future. Het team aan dansers bestaat vooral uit jong talent dat nog door moet breken. Amber is inmiddels doorgebroken, maar de 32-jarige presentatrice heeft natuurlijk ook nog een lange toekomst op tv voor de boeg. Nu weet iedereen dat ze het ook ontzettend goed doet in een galajurk. Mocht Dionne Stax ooit stoppen met Opera-programma Aria, dan hebben ze aan Amber Brantsen een perfecte opvolgster. Als iemand de ietwat stoffige theaterkunsten weer aantrekkelijk kan maken, is het Amber. 

Amber op tv aan dresscode gebonden

Haar team aan stylisten bij Viaplay zijn waarschijnlijk alleen maar gewend om oudere mannen te voorzien van wat typische make-up voor de tv. Logisch ook, want het draait maar om twee dingen tijdens die uitzendingen: goede beelden van de race en een winnende Max Verstappen. Hoe je dan voor de dag komt als commentator, dat maakt niet echt uit. Zolang je maar de juiste opmerkingen op de juiste momenten hebt komt het goed. Gelukkig heeft dit racemonster die wil in huis. Van Viaplay moet ze zich vasthouden aan de de typische dresscode van kantoorbanen, maar nu mag ze dus alles zelf uitkiezen. 

amber brandsen gala

Amber Brantsen straalt dankzij Hanna Suurland

Amber houdt van glamour en camera’s. Maar als model is de natuurlijke schoonheid nooit naar voren getreden. Tot het Young Patrons Gala dan. Tijdens die avond trok ze opeens haar jurk aan en haar man moet ook in pak komen richting de exclusieve dansavond. De avond draait dus volledig om de toekomst. Gaan we in de toekomst ook deze versie van Amber zien? Het lijkt, na het succes van deze look, een stuk zekerder. De look heeft ze trouwens niet zelf bedacht, maar te danken een professionele styliste, namelijk Hanna Suurland. De make-up deed Eva Versteeg. Het kostte wat tijd en moeite, maar het resultaat mag er zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!