Foto: Alom begeerde Dilan Yesilgöz laat monden openvallen met on-presidentiële outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz heeft haar volgers zeer positief verrast met een prachtige outfit, die overigens niet heel passend is als lijsttrekster van een politieke partij…

Dilan Yesilgöz deelt een foto op haar Instagram in een prachtige outfit. Ze heeft een strak zittende jurk aan en zwarte laarsjes met enorme hakken. Onder haar foto staat in het bijschrift hoe een dag in haar leven eruit ziet. Ze heeft het enorm druk met taken zoals een ministerraad, werkbezoeken, een kort optreden met rtl-boulevard aan het einde van de dag en nog een ander bezoek waar ze later meer over zal vertellen. Haar fans zijn echter meer geïnteresseerd in de prachtige outfit, dan in haar politieke dagtaken. Dat is ook wel begrijpelijk, want Dilan ziet er goed uit met die hoge hakken en haar strak zittende jurk. Ze krijgt dan ook enorm veel complimentjes van haar volgers, met name van de mannelijke volgers, maar ook zeker haar vrouwelijke volgers. Die zijn vooral verbaasd over hoe ze dat zo doet op die hoge hakken. Goed bezig Dilan!

Dilan Yesilgoz

Dilan Yesilgöz krijgt veel kritiek

tijdens en na de verkiezingen heeft partijleidster Dilan Yesilgöz heel veel kritiek gekregen. Haar partij, de VVD, kende een enorm verlies in zetels. Dit komt vooral omdat de partij veel grote fouten heeft gemaakt toen zij het land regeerden. Na de verkiezingen kwam er ook veel kritiek op de partij door de manier waarop zij communiceerden. Ondanks al deze kritiek blijft Dilan in zichzelf geloven en weet ze zeker dat zij en haar partij het weer goed op zullen pakken. Ook haar voorganger, Mark Rutte, heeft alle vertrouwen in Dilan. Hij heeft zelfs gezegd dat Dilan vroeg of laat ooit premier zal worden. Als fractievoorzitter moet je natuurlijk ook wel een beetje met kritiek om kunnen gaan. Je kunt het tenslotte nooit voor iedereen goed doen.

Dilan Yesilgöz is een fitte vrouw

Je zou het misschien niet geloven maar naast haar enorm drukke en soms ook heftige baan heeft Dilan ook nog tijd om af en toe flink te sporten. Dit doet ze het liefst samen met haar man René. Ze brengen beide vaak tijd door in de sportschool. Dilan heeft dan ook zeker geen slecht figuur. Ze zegt veel steun te krijgen van haar man. Hij vindt het namelijk enorm interessant om te zien wat ze allemaal doet in haar werk. Hij helpt overal mee waar kan. Dilan vindt deze steun erg fijn en zegt dat ze het jammer vindt dat ze niet zoveel terug kan doen als ze zou willen, omdat haar werk veel tijd in beslag neemt. Het koppel is al sinds 2014 getrouwd. Dit jaar zullen ze dus een prachtig jubileum van 10 jaar kunnen vieren. Het koppel woont samen op een prachtige locatie, namelijk de eilanden van Amsterdam-Oost.

Meer zien van Dilan Yesilgöz doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van lijstaanvoerster Dilan Yesilgöz? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram om te zien hoe haar dagen eruit zien. Of om nog meer foto’s van Dilan te zien in een andere outfit dan een net pak natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...