Foto: Afgetrainde Yolanthe Cabau lijkt op twee plekken nog steeds flink te groeien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yolanthe Cabau werkt er hard voor om goed in shape te blijven. Ze lijkt op twee plekken nog altijd flink te groeien…

Yolanthe Cabau laat haar eigen sportsetje goed zien

Dat Yolanthe goed in vorm is, weten we allemaal wel en dat ze er veel voor doet laat ze ook regelmatig zien. Zo plaatste ze onlangs weer een aantal foto’s waarop te zien is dat ze in een uitstekende shape verkeerd. Ze plaatste een fotoreeks in haar eigen sportkledinglijn. In dit setje ziet het ernaar uit dat Yolanthe op twee plekken nog altijd flink groeit en progressie maakt. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat het ook daadwerkelijk groeit door haar vele workouts, maar misschien benadrukt dat mooie sportpakje het nog eens wat extra. We kunnen in ieder geval stellen dat Yolanthe er nog steeds top uitziet en dat haar workouts zijn vruchten afwerpen. Bekijk de gehele fotoreeks hier.

Yolanthe Cabau deelt beelden vanuit de sneeuw

Naast alle warme en zonnige plaatjes deelde Yolanthe onlangs ook verschillende plaatjes vanuit de sneeuw. Yolanthe was onlangs op wintersport in het plaatsje Aspen. Vanuit dit wintersport plaatsje deelt de knappe brunette meerder beelden. De beelden lopen uiteen van een poserende Yolanthe tot foto’s en video’s van het uitzicht. Daarnaast is er ook een actiefilmpje van Yolanthe te zien waarbij ze op de ski’s de berg afkomt. Al met al dus een heerlijke fotoreeks van haar tijd in Aspen. Op de beelden is goed te zien dat dit niet de eerste keer is dat Yolanthe op de ski’s staat. Ze komt zeer soepel naar beneden en terwijl we Yolanthe soepel naar beneden zien gaan kunnen we genieten van het geweldige uitzicht vanaf de piste. Dat is pas genieten!

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau spreekt zich uit over verwarrende foto met ‘nieuwe vriend’

 

Yolanthe laat compilatie zien van haar Oud&Nieuw

Net zoals voor iedereen was het voor Yolanthe op 31 december ook tijd om de bloemetjes buiten te zetten en het nieuwe jaar goed in te luiden. Yolanthe wenst haar volgers eerst een heel gelukkig nieuw jaar en wenst ze het beste voor iedereen. Bij deze nieuwjaarswens deelt ze gelijk een compilatie van haar oudjaarsavond in Aspen. Hierin deelt ze meerdere foto’s en video’s samen met haar vriendinnen waarop te zien is dat ze het erg naar haar zin heeft. Als we de beelden mogen geloven heeft Yolanthe een zeer geslaagde avond gehad.

Lees ook: Foto: Rillende Yolanthe laat fans watertanden met veel te kort jurkje in de sneeuw

Yolanthe laat trailer van haar nieuwe film zien

Naast alle fijne plaatjes die we mogen aanschouwen acteert Yolanthe ook nog regelmatig in films en series. Zo heeft ze onlangs weer opnames gehad voor een nieuwe film waar ze een rol in mag spelen. De film heet Secrets of a celebrity nanny. Hierin speelt Yolanthe een beroemdheid die een nanny zoekt. In de trailer is te zien dat Yolanthe heel goed opgaat in haar rol en de trailer ziet er dan ook al spectaculair uit. Deze film is te zien op Lifetime of Amazon prime. Yolanthe is altijd leuk om te zien in haar nieuwe films en deze is dan ook zeker het zien waard. Bekijk de trailer hier.

Meer van Yolanthe zie je op Instagram

Als je nou nog geen genoeg hebt van Yolanthe, dan hebben we goed nieuws! Haar instagram staat vol met mooie plaatjes en filmpjes. Hier vind je de Instagram van Yolanthe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.