Foto: Actrice Sophie Bouquet toont haar lijf in doorschijnend badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke actrice Sophie Bouquet weet met haar nieuwste foto iedereen stijl achterover te doen slaan. Wat een heerlijke dame is het!

Sophie Bouquet weet welke foto’s haar fans willen zien

De knappe actrice is best een slimme dame. Ze weet exact welke foto’s haar fans willen zien. En natuurlijk geeft ze hen exact waar ze om vragen. Want Sophie heeft geen enkel probleem met zichzelf op een beetje een spannende manier te presenteren. Integendeel, de knappe actrice kan zich juist heel erg goed van haar zwoele kant laten zien. Daar heeft ze meestal wel een wat verleidelijker pakje voor nodig. Maar gelukkig heeft Sophie een van haar meest bijzondere badpakjes uit de kast gehaald. En speciaal voor deze foto mag je die eventjes zien. Met haar nieuwe plaatjes weet Sophie Bouquet haar volgers toch wel flink op te schudden.

Lees ook: Heftig: Sophie Bouquet gaat los in strak pakje tijdens wilde GTST-vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Wat heeft Sophie Bouquet toch een ongelooflijk goed lichaam

De knappe actrice weet met haar nieuwste foto al haar volgers te verbazen. Die zijn wel wat gewend van de aantrekkelijke dame, maar dit is toch wel een heel erg mooi kiekje. Het is dus een beetje wennen, dat je zulke intieme foto’s van Sophie mag bekijken. Maar zelf vindt Sophie dat minder een probleem. Ze ziet er heerlijk uit en iedereen mag dat weten. Sophie is ontzettend trots op haar geweldige lichaam en kan niet wachten om alle complimentjes te lezen die ze onder de post ontvangen heeft. De foto zelf ziet er echt heel erg goed uit. Van haar verleidelijke heupen, tot haar strakke lichaam en zwoele blik, alles is zichtbaar bij de knappe actrice. Sophie Bouquet heeft hiermee misschien wel haar beste foto ooit geplaatst.

Lees ook: Foto: Actrice Sophie Bouquet laat zich onder water begluren

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet deelt meer spannende zwembad foto’s

Natuurlijk is dit niet het enige badpakje dat Sophie mee heeft op vakantie. En dus laat ze nog even gauw een andere foto zien waar ze ook ontzettend mooi op staat. Deze is echter genomen terwijl Sophie een eindje onderwater zwemt. En dat ziet er toch wel mooi uit op die manier. Je hebt volledig zicht op Sophie haar verleidelijke achterkant. Haar kadetjes liggen er in het water mooi bij. Sophie weet met haar foto’s iedereen maar weer flink te verwennen. Het blijkt dat wanneer Sophie op vakantie is, ze een beetje de drang voelt om haar fans ontzettend blij te maken. Vandaar al die spannende foto’s. Natuurlijk vindt niemand dat erg. De volgers van Sophie smullen van al die heerlijke kiekjes. Hopelijk houdt Sophie dit vol tot het einde van de zomer. Dan kan je namelijk nog veel vaker genieten van mooie plaatjes van de verleidelijke actrice. En aangezien ze zo’n prachtig lichaam heeft, zouden een paar extra mooie foto’s zeker niet misstaan. Daar staan haar volgers voor in de rij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.