Foto: Actrice Sophie Bouquet laat zich onder water begluren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet laat wel vaker alles van zichzelf zien, maar deze keer maakt ze het wel heel wild.

Aan de Instagram van Sophie Bouquet te merken heeft de GTST-actrice een zekere waardering voor onthullende shots. Zo weet ze regelmatig haar volgers wild te maken met de lekkerste kiekjes en ook op de buis doet ze niet anders. En gelukkig maar. Want van Sophie kan je echt geen genoeg krijgen! Zie alleen dit recente stel vakantiekiekjes maar. Sophie laat wel vaker lekker veel van haar figuur zien, maar deze keer laat ze wel heel weinig aan de verbeelding over!

Sophie Bouquet verwent volgers met onthullende zwembadfoto’s

Het is logisch dat Sophie Bouquet bijna al haar kleding uittrekt op vakantie. De knappe actrice bevind zich momenteel in het sudderende Italië, dus wat moet je anders? Sophie lijkt er in ieder geval geen seconde over te twijfelen. En dat beloont zich meteen met de heerlijkste plaatjes. Zo verwende Sophie recent haar volgers met een stel zéér intieme zwembadfoto’s. De bloedhete brunette laat namelijk zowaar alles zien! Zo zwemt ze onder water in een karig zwempakje. Het opvallende broekje trekt moeiteloos je aandacht naar haar heerlijke achterwerk toe en ook het piepkleine topje laat weinig aan de verbeelding over! Maar het is toch het laatste plaatje waar je echt van gaat watertanden. Sophie pronkt namelijk met haar spectaculaire billen in een close-up shot van haar benen. En daar loop je flink warm van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie bouquet schittert in onthullende jurkje zonder achterkant

En de volgers van Sophie Bouquet zijn de laatste tijd wel vaker blij! Sophie lijkt namelijk op dreef te zijn en plaatst de ene na de andere bloedhete foto. Zo wist ze recent nog al haar volgers moeiteloos te verleiden met dit overheerlijke jurkje. Logisch ook, want dit kiekje is er een voor op je muur. Sophie poseert namelijk in een lange zwarte jurk zonder achterkant terwijl ze haar heerlijke rondingen goed in het licht brengt. Met haar benen nét iets naar voren gedrukt trekt ze zo alle ogen naar haar achterwerk toe! En ook de rest van de foto is om van te smullen. Zo kan je optimaal genieten van de open rug en opgestoken haren, en ook van de zwoele make-up zijn wij groot fan. Het is dat Sophie al op de rode loper staat, want dit heerlijke plaatje verdient alle aandacht!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet verleidt volgers in opengesneden topje

Al zijn wij ook zeer te spreken over dit prachtplaatje van Sophie Bouqet! En wij niet de enigen. Sophie haar fans gaan namelijk helemaal wild voor het heerlijke kiekje en wij snappen het helemaal. De beeldschone brunette poseert namelijk in een wel heel onthullend topje. Al hoor je ons er natuurlijk niet over klagen. Hoe minder kleding hoe beter, wat ons betreft. En Sophie lijkt er ook zo over te denken als we dit kiekje mogen geloven. In een opengesneden jurkje topje kijkt ze namelijk verleidelijk naar de camera. Het dunne stofje weet haar heerlijke boezem nog nét te bedekken maar doet voor de rest niet veel. Al kan het ook niet anders met een topje dat opengeknipt is vanaf haar ribben!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.