Foto: Actrice Halina Reijn toont haar strakke lijf zonder onderkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Halina Reijn is de laatste maanden flink aan het sporten geweest en toont daar nu de resultaten van. 

Halina Reijn laat je graag haar prachtige zien

De aantrekkelijke brunette doet eigenlijk niet heel erg veel met haar social media, maar de laatste tijd is ze wel weer iets actiever. Dat heeft ook een hel duidelijke reden. Halina Reijn laat namelijk graag het resultaat zien van haar intensieve maanden trainen. Dat heeft de knappe actrice namelijk veel goed gedaan en dat laat ze dan natuurlijk graag eventjes zien. De aantrekkelijke brunette is helemaal klaar oor de rest van de zomer met haar ‘summerbody’. Kijk maar naar de prachtige foto’s die de actrice online deelt en je ziet gelijk dat ze er ongelooflijk goed uit ziet.

Lees ook: Video: Halina Reijn trekt haar jurkje open tijdens webcamsessie met Carice van Houten

Halina Reijn begint met een heel erg onschuldige foto in de spiegel

De knappe brunette moet natuurlijk niet meteen vol gas geven, dan schrikt ze al haar volgers af. Dus eerst doet ze een klein voorproefje, van hoe ze er tegenwoordig uit ziet. Op dei foto heeft Halina nog wel al haar kleren aan. Dat maakt de shock van de volgende foto natuurlijk wel weer iets groter. Dat hadden haar volgers natuurlijk nooit verwacht. Halina is duidelijk ontzettend trots op haar en wil dat graag uitdragen. En dat mag natuurlijk. Als je een mooi hebt en je bent er trots op, zeker na al die maanden hard werken tijdens het sporten, dan is het natuurlijk fijn als je dat resultaat kan delen met je volgers.

Halina doet iedereen verbazen met enorm verleidelijk kiekje

De prachtige actrice verbaast al haat volgers met bovenstaande foto. Niemand had zien aankomen dat de knappe actrice zo’n ongelooflijk goed plaatje van zichzelf zou delen. Je ziet Halina hier dan ook als nooit tevoren. In een verleidelijk pakje, waarbij haar top op een opvallende manier open hangt, met niks eronder aan, weet Halina Reijn al haar volgers omver te blazen. Die staan allemaal met hun kaak op de vloer te gapen naar het prachtige plaatje. De knappe actrice heeft nog steeds genoeg charme in huis om de gemiddelde Nederlandse man flink te doen blozen met haar foto. En dat is natuurlijk toch ergens wel heel fijn. Halina heeft de afgelopen tijd flink getraind en het resultaat mag er absoluut zijn.

De prachtige actrice Halina Reijn doet er nog even een schepje bovenop

Voor wie de foto hierboven nog te mild vond, moet even een kijkje nemen op de Instagram pagina van de knappe actrice. Daar doet Halina er namelijk nog een flinke schep bovenop. Ze trekt op haar nieuwste foto namelijk bijna al haar kleding uit om een verleidelijk kiekje te kunnen maken. En daarmee verrast ze natuurlijk al haar volgers. Die hadden een hoop verwacht van Halina, maar zeker niet een plaatje zo verleidelijk als dat je hier kan zien! Met haar foto schept Halina wel een bepaalde verwachting. Het is even afwachten of ze daar ook aan kan voldoen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!