Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende dame, die we kennen als Halina Reijn, deed precies dat.

Het strakke van Halina Reijn

Voordat we er verder op ingaan, laten we even het beeld voor ons nemen waar Halina ons op trakteert: een zichtbaar strakker dan voorheen, maar niet op de show-off manier die je zou verwachten van de standaard Instagram-influencer. Nee, bij Halina is er toch meer diepgang, ook in haar spieren. En net als bij haar rollen op het witte doek, zit daar dus ook een verhaal achter.

Lees ook: Foto: Halina Reijn trekt bijna alles uit tijdens heerlijk boottochtje
Halina heeft flink staan zweten in de sportschool

Dat verhaal deelde ze zelf dan ook in haar bijschrift. “De gezonde voeding van het dageen programma was de eerste stap.” En dan denk je natuurlijk meteen: een dieet alleen gaat het niet doen, toch? Dat Klopt. Halina gaat verder: “De tweede was het bijbehorende sportprogramma waarin je elke dag een uur actief bent.”.ch wel bijzonder. Heb je ooit eens geprobeerd om elke dag een uur te sporten? Dat is niet niks. Maar Halina deed het toch en de resultaten liegen er niet om!

Halina Reijn heeft een positieve mind-set

Dat Halina Reijn mooi is, weten we inmiddels wel, vanwege al die leuke foto’s. Maar wat misschien nog wel mooier is, dat is haar reflectie op het gehele proces van fitter worden. In plaats van een verslag over hoe zwaar het was of hoe ze zichzelf moest pushen tot het uiterste, zegt ze: “Verrassend genoeg werd ik daardoor energieker en fanatieker ipv vermoeider.” De sportschool, die volgens Halina vol zat met “onbegrijpelijke vleesetende apparaten en arrogante bodybuilders”, is een plek waar de meesten van ons wellicht gigantische drempels zien. Maar het werd voor Halina Reijn een veilige haven. Een plek niet om te vluchten, maar om te confronteren. En in die confrontatie vond ze niet alleen haar mentale kracht maar natuurlijk ook een stuk strakker ogend . Waar “een beetje” sporten wel niet goed voor is!

Lees ook: Foto: Halina Reijn deelt privé foto in badkleding

Halina Reijn geeft portie flinke motivatie

Dus de volgende keer dat je denkt dat je die extra push niet kunt geven of dat je niet naar de sportschool kunt gaan omdat het te intimiderend is, denk dan maar aan Halina Reijn. Die reis en transformatie kan jij ook meemaken, je moet het alleen wel willen. Wellicht hebben sommigen van ons niet die enorme wilskracht die Halina hier aan ons showt. Maar toch, voor die mensen: misschien zal dit net het duwtje zijn dat je nodig hebt om jezelf weer richting de sportschool te trappen. Op deze aardkloot, waar platforms als Instagram vaak een neppe wereld van perfectie laten zien, geeft Halina ons een ongefilterde, echte kijk op haar mentale en lichamelijke veranderingen. Zouden er meer moeten doen – plaatjes als dit worden een stuk mooier wanneer je voelt dat het dicht bij de realiteit staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!