Foto: Actrice Anna Drijver speelt driftig met pookje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Anna Drijver had een bijzonder avondje. Ze mocht namelijk zitten in een vluchtsimulator. En dat ging best goed. 

Anna Drijver ken je voornamelijk van haar rol in Undercover. De knappe actrice heeft echter nog veel meer verborgen talenten. Zo mocht ze laatste plaatsnemen in een vluchtsimulator. En dat ging eigenlijk gewoon hartstikke goed. De knappe brunette wist bijzonder goed om te gaan met het pookje dat ze in haar handen gedrukt kreeg. Maar hoe komt het dat Anna Drijver zo goed is in het besturen van een vliegtuig? Zou ze stiekem een nieuwe rol aan het voorbereiden zijn?

Lees ook: 4 x de allermooiste Instagram foto van actrice Anna Drijver

Anna Drijver viert feestje bij Netflix concurrent

Zoals je kan zien heeft Anna Drijver een van haar mooiste jurken uit de kast getrokken voor een wel heel bijzonder feestje. Er is namelijk weer een nieuwe Netflix concurrent. Alsof er nog niet genoeg nieuwe streaming diensten waren in Nederland, kan je nu SkyShowtime ook aan die lijst toevoegen. Het aanbod is nog een beetje beperkt, zoals met alle nieuwe streamingdiensten, maar wellicht dat Sky net zo groot wordt als diensten als Netflix en Amazon Prime. Ze vierde hun komst in ieder geval met een groots feestje en Anna Drijver was daarbij aanwezig, natuurlijk gehuld in een van haar meest mooie jurkjes.

Tijdens het feestje mocht Anna Drijver een stukje vliegen

Tijdens het grote feest hadden de mensen van Sky ervoor gezorgd dat er ook wat entertainment op de vloer aanwezig was, en dan hebben we het niet over alle mooie vrouwen die op kwamen dagen, al is dat natuurlijk ook erg fijn. Er was namelijk een game console waar mensen een flight simulator op konden spelen. Anna kon het apparaat niet aan zich voorbij gaan en wist zich elegant in de grote stoel te wurmen. Met de joystick in de hand begon de knappe actrice een stukje te vliegen. En dat ging haar nog verrassend goed af.

Anna Drijver meer te zien in content op Sky?

Als de prachtige actrice wordt uitgenodigd voor het eerste Nederlandse feestje van de streamingdienst, betekent het dan ook dat Sky hun ogen op Anna Drijver hebben laten vallen? Misschien dat ze wel willen dat Anna voor hun een aantal animatie inspreekt, of juist in hun eerste Nederlandse original serie speelt. Het kan natuurlijk ook gewoon dat ze op zoek waren naar prachtige actrices om op de rode loper te laten poseren. En Anna Drijver is daar uitermate geschikt voor. De foto die ze op de rode loper liet maken spreekt dan ook boekdelen.
In haar gele jurkje trekt Anna Drijver flink de aandacht

In haar gele jurkje weet Anna Drijver flink de aandacht te trekken. Ze heeft duidelijk goed nagedacht over haar outfit. Iedereen kijkt dan ook gelijk om als Anna de rode loper betreed. De prachtige actrice is namelijk een verschijning waar je absoluut niet omheen kan. Ze mag dan ook zeker vaker op dit soort feestjes verschijnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.