Foto: Actrice Angela Schijf laat zich keihard beetnemen door enorme hond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ieder persoon heeft zijn eigen manier voor het verwerken van verdriet. Actrice Angela Schijf vindt haar de beste troost niet bij een persoon, maar het liefst bij haar eigen viervoeter. 

Angela Schijf grijpt hond Simon stevig vast

Angela Schijf is een zeer bekende actrice in de Nederlandse filmwereld. Vooral met haar rol als Eva van Dongen in Flikken Maastricht gooit ze al jaren hoge ogen. Als actrice is het belangrijk dat je je emoties heel goed kan laten uitdrukken. Maar hoe geldt dit voor actrices in de werkelijkheid? Angela Schijf durft zich in ieder geval van haar kwetsbare kant te laten zien. Dit laat ze zien in een bericht op Instagram. Op de foto ligt Angela met haar hond Simon op de grond. Het is duidelijk te zien dat de hond Angela stevig omhelsd. Dit raakt een gevoelige snaar bij Angela. Het bijbehorende bericht herinnert iedereen eraan dat de onvoorwaardelijke liefde en warmte die een hond kan bieden soms zelfs beter is dan die van een mens. Het toont ook aan dat zelfs bekende actrices zoals Angela Schijf, die vaak op een voetstuk worden geplaatst, ook gewoon mensen zijn die momenten van verdriet kunnen ervaren.

Angela Schijf eerlijk over jarenlange eetstoornis

Hoewel Angela Schijf vooral bekend staat om haar succesvolle acteer carrière, heeft ze onlangs de moed gehad om openlijk te praten over haar eetstoornis. Zo’n tien jaar heeft ze geworsteld met boulimia. Deze psychische ziekte, die vaak onzichtbaar blijft voor anderen, kan iemand diep van binnen verscheuren. Dit is ongeacht hoe perfect hun leven er aan de buitenkant uitziet. Angela’s openbaring getuigt van de kracht die nodig is om deze innerlijke strijd te doorstaan. Het laat ook zien hoe moeilijk het kan zijn voor mensen om zichzelf openlijk te uiten over hun worstelingen. Jarenlang hield Angela haar gevecht met boulimia geheim. Maar onlangs plaatste ze een emotioneel bericht op Instagram, waarin ze de aandacht vroeg voor Wereld Eetstoornis Actiedag. Deze stap naar openheid is van belang in het doorbreken van het stigma rond eetstoornissen. Angela hoopt meer bewustzijn te creëren over deze slopende aandoeningen. Angela’s moedige bekentenis dient als inspiratie voor anderen die wellicht in stilte lijden.

Angela Schijf poseert in strak jurkje op de rode loper

De Vuurlinie, een Nederlandse oorlogsfilm, is nu in de bioscoop. In deze film heeft Angela de fictieve rol van een officier van justitie. Pas geleden is de film in première gegaan en dat heeft schitterende plaatjes opgeleverd. Zo is in ieder geval te zien op het Instagram account van de actrice. In een bericht laat ze haar hoogtepunten van de première zien. In een strak glitterachtig jurkje steelt ze letterlijk de show. Met haar 44-jarige leeftijd ziet ze er nog waanzinnig uit, ze lijkt namelijk meer dan 10 jaar jonger. De comments gaan ook helemaal los op de verschijning van Angela.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...