Finalist Nandi uit Op Zoek Naar Maria sluit zich af voor buitenwereld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zondag wordt dan eindelijk bekend wie Maria gaat spelen in de bekende musical The Sound of Music. Natascha, Nandi en Tessa staan in de finale van de talentenjacht. Die finale is volledig afhankelijk van stemmen. Dat levert de nodige druk op bij de kandidaten. Nandi besluit zich vooral niet ge te laten maken door de verwachtingen en sluit zichzelf helemaal af van de buitenwereld.

Op Zoek Naar Maria brengt redelijk wat hype met zich mee, net zoals de meeste talentenjachten. Mensen spreken je plotseling aan op straat, sturen je berichtjes en zijn bezig je te promoten. Er komt een hoop op je af. Voor Nandi van Beurden besloot zich zo veel mogelijk van de hype af te sluiten.

Lees ook: Ontmoet de kandidaten uit Op zoek naar Maria

Eigen bubbel

Nandi en de andere kandidaten leven tijdens de uitzendingen een beetje in hun eigen bubbel. Er is geen publiek aanwezig en tussen de shoots in hebben ze maar 1 live verbinding met de buitenwereld. Ze krijgen daardoor weinig van de hype mee. Ook tussen uitzendingen in is Nandi voornamelijk bezig met repeteren, waardoor ze zich zo veel mogelijk afsluit van de buitenwereld. Want hoe minder ze mee krijgt van alle druk, des te meer ze los kan gaan op het podium en het beste optreden kan geven.

Strenge jury

Voor Nandi is het programma zowel een mogelijke springplank als een enorme beproeving. Ze kreeg door de jury regelmatig de status ‘favoriet’, maar kreeg ook veel opbouwende kritieken. De juryleden behandelen de kandidaten alsof ze in de repetitie van een voorstelling zitten. Alles wordt ingezet om het beste in de dames naar boven te halen. Maar dat kan dus heel pittig zijn. Al vindt Nandi die push wel erg fijn. Normaal zijn musicalproducties met mensen die bekender zijn. Nu kan ze ook laten zien wat zij in huis heeft.

Maria de tomboy

Als Nandi wilt winnen zal ze een beetje pit moeten tonen. Maria wordt altijd gezien als braaf en netjes, maar er schuilt veel meer achter de rol .Volgens jurylid Pia Douwes bezit Maria een enorme levenslust. Ze is oprecht in alles wat ze doet. Maria begint als een tomboy en groeit uit tot een jonge vrouw die op een leuke manier de kinderen in het gareel houdt. Maria moet dus streng zijn, maar lief en een beetje pit kunnen tonen. gelukkig kan Nandi meer dan alleen maar de brave schooljuf spelen. Zo hees ze zichzelf eerder in een uitdagend pakje voor de show. Het podium stoomt nog na van het hete optreden. Het kan dus haast niet anders dat Nandi straks de rol van Maria mag gaan vertolken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten