Famke Louise verrast met nieuwe liefde én nieuwe muziek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was alweer een tijdje geleden dat we iets van Famke Louise gehoord hadden. De zangeres maakte deze week echter een einde aan de stilte door niet één maar twee bommetjes te droppen: ze heeft nieuwe muziek én een nieuwe liefde.

Famke Louise ging door donkere dagen

Dat we even niets meer van Famke Louise hoorde komt volgens Famke zelf door de donkere periode die ze doormaakte na haar breuk met rapper Ronnie Flex. Bovendien kreeg de brunette naar eigen zeggen bakken met commentaar over zich heen in het begin van het jaar.

Famke Louise’s nieuwe muziek

Gelukkig weet Famke Louise, zoals een echte artiest betaamt, wel raad met een ‘donkere periode’. Zo bracht ze deze week de muziekclip Jouw Moment uit. Een nummer met een hele andere sound dan dat we van Famke gewend zijn. Dat maakt de fans van Famke echter niets uit: zij zijn mega enthousiast over het nummer.

Heeft Famke Louise een nieuwe vriend?

Famkes reflectieperiode heeft echter niet alleen voor nieuwe muziek gezorgd. Nee, Famkes donkere dagen hebben nóg een lichtpuntje met zich mee gebracht: nieuwe liefde. Famke is naar eigen zeggen namelijk al ‘een tijdje’ aan het daten. Met wie houdt de zangeres lekker geheim.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?