Famke Louise laat zich stiekem van achteren vastleggen op roltrap (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise is weer eens betrapt. Ze ging boodschappen doen en wordt stiekem gefilmd vanaf achteren. Maar dat vindt zij niet erg hoor!

Famke Louise wordt steeds bekender met haar “Spicy” content. Het is natuurlijk maar wat je spicy vindt. Maar ook deze keer is ze weer flink bezig geweest. Iedereen doet natuurlijk zijn of haar boodschappen. Zo ook Famke, maar ieder uitstapje moet toch weer net wat anders dan normaal. Deze keer werd ze flink van achter gefilmd terwijl ze op de roltrap stond. Met wat aardige forceringen lijken de rondingen een stuk groter en mooier dan dat het eigenlijk is. Maar zo trek je de aandacht natuurlijk wel meer. Ze zet de tekst “What do you want for dinner?” erbij. Wil jij eten van Famke Louise krijgen of denk je laat die maar zitten?

Bekijk de video hier zelf!

Famke citroenen

Het verloop van Famke Louise haar carrière

Famke Louise is gestart op YouTube doordat ze vaak voorkwam in de video’s van Snapking. Hij was bevriend met ArmooWasRight en nog 2 anderen die neppe pranks maakte. Toch werden ze allemaal wel bekend hierdoor. Na een paar jaar gingen ze uit elkaar en iedereen zijn of haar eigen kant op. Ook de relatie van Famke en Snapking ging uit elkaar. Famke ging toen met haar bekendheid zelf video’s maken en werd ook artiest. Ook al waren haar nummers niet al te best, het ging wel viraal. Nu “spicy” content steeds bekender wordt, dacht ze dat ze dat ook maar moest gaan doen. Dat is ze nu vooral aan het doen, want het levert wel veel geld op. Om er trots op te zijn is een andere vraag.

Meer zien van Famke Louise

Wil je nou meer zien van Famke Louise haar leven of zelfs haar volwassen content? Neem dan een kijkje op haar Instagramaccount! Ze plaatst hier regelmatig kiekjes van haarzelf als ze wat leuks aan het doen is. Of ze maakt een foto om haar andere volwassen account te promoten. Het is het zeker waard om tenminste even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...