Famke Louise laat zich nog één keer uitlachen in The Roast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de jaarlijkse aflevering van The Roast staat er deze keer geen persoon centraal, maar wordt 2020 finaal afgezeken. Toch vrezen we voor de eigenwaarde van bepaalde Roasters, vooral Famke Louise…

Het einde van 2020 komt in zicht, dus maakt Comedy Central zich op voor hun jaarlijkse Roast: BN’ers die samenkomen om één collega he-le-maal af te branden. Gordon, Giel Beelen, Ali B en Johnny de Mol werden op die manier al eens geroast. Na 12 rampzalige maanden is er maar één geschikte volgende kandidaat: het jaar 2020. Oh, en Famke Louise

Lees ook: WOW: Famke Louise krijgt Nederland massaal aan de mondkapjes

Famke Louise bij Comedy Central Roast: Kater van 2020

De gemene grappen beperken zich vaak niet alleen tot het ‘onderwerp’ van de avond. Ook mede-roasters moeten over een dikke huid beschikken. Daarom is de deelname van Famke Louise dit jaar ‘gevaarlijk’. Het programma heet Comedy Central Roast: Kater van 2020, maar we vrezen dat vooral Famke Louise het mikpunt van spot gaat zijn deze editie. De zangeres/rapper heeft op z’n zachtst gezegd een bewogen jaar achter de rug wat betreft publieke optredens. Haar aandeel in de #ikdoenietmeermee-rel is in Roast-begrippen eigenlijk al genoeg voor een avondvullend programma.

De beste Comedy Central Roast-momenten

Comedy Central Roast is een heerlijke traditie zo aan het eind van ’t jaar. Spraakmakende of ronduit irritante BN’ers worden één voor één afgebrand door hun ‘vrienden’. Vooral cabaretiers Peter Pannekoek en Henry van Loon sloegen flink om zich heen toen ze o.a. Gordon en Giel Beelen aanpakten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!