Famke Louise laat zich nog één keer uitlachen in The Roast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de jaarlijkse aflevering van The Roast staat er deze keer geen persoon centraal, maar wordt 2020 finaal afgezeken. Toch vrezen we voor de eigenwaarde van bepaalde Roasters, vooral Famke Louise…

Het einde van 2020 komt in zicht, dus maakt Comedy Central zich op voor hun jaarlijkse Roast: BN’ers die samenkomen om één collega he-le-maal af te branden. Gordon, Giel Beelen, Ali B en Johnny de Mol werden op die manier al eens geroast. Na 12 rampzalige maanden is er maar één geschikte volgende kandidaat: het jaar 2020. Oh, en Famke Louise

Lees ook: WOW: Famke Louise krijgt Nederland massaal aan de mondkapjes

Famke Louise bij Comedy Central Roast: Kater van 2020

De gemene grappen beperken zich vaak niet alleen tot het ‘onderwerp’ van de avond. Ook mede-roasters moeten over een dikke huid beschikken. Daarom is de deelname van Famke Louise dit jaar ‘gevaarlijk’. Het programma heet Comedy Central Roast: Kater van 2020, maar we vrezen dat vooral Famke Louise het mikpunt van spot gaat zijn deze editie. De zangeres/rapper heeft op z’n zachtst gezegd een bewogen jaar achter de rug wat betreft publieke optredens. Haar aandeel in de #ikdoenietmeermee-rel is in Roast-begrippen eigenlijk al genoeg voor een avondvullend programma.

De beste Comedy Central Roast-momenten

Comedy Central Roast is een heerlijke traditie zo aan het eind van ’t jaar. Spraakmakende of ronduit irritante BN’ers worden één voor één afgebrand door hun ‘vrienden’. Vooral cabaretiers Peter Pannekoek en Henry van Loon sloegen flink om zich heen toen ze o.a. Gordon en Giel Beelen aanpakten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!