Famke Louise is laatste deelnemer Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise Expeditie Robinson

RTL maakte vandaag hun jongste én oudste eilandbewoner bekend…

Het deelnemersveld van Expeditie Robinson 2018 is rond! RTL maakte vandaag de laatste twee eilandbewoners bekend: zangeres Corrie Konings en vlogger/zangeres Famke Louise! Corrie (66) is de oudste deelnemer dit jaar, terwijl Famke (19) de jongste is.

Naast Famke en Corrie zijn ook acteur Johnny Kraaijkamp, presentator Toine van Peperstraten, hordeloper Gregory Sedoc, DJ Tony Peroni jr., actrice Stijn Fransen, model Loiza Lamers, zanger Jody Bernal, rapper Josylvio, comedian Steven Brunswijk, ‘zoon van’ Donny Roelvink, vlogger Nienke Plas en zangeres I Am Aisha van de partij op het onbewoonde eiland. Daarnaast doen er ook een zevental onbekende Nederlanders mee.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 6 september te zien op RTL 5. Wie is jouw favoriet dit jaar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?