Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Famke Louise blijft haar volgers maar verbazen. Ze gaat steeds verder met haar nieuwe content. Op haar nieuwe Instagramaccount heeft ze laten weten dat ze een piercing heeft laten zetten. Dit nieuwe account heeft Famke aangemaakt om nóg vunzigere content op te plaatsen. Dit is dan ook wat ze tegenwoordig voor haar werk doet. Ze maakt vunzige foto’s en video’s en krijgt betaald door haar volgers die abonneren op haar platform. Nu heeft Famke dus laten weten dat ze een piercing heeft gezet, maar de vraag is natuurlijk waar die zit. Wat in ieder geval zeker is, is dat de piercing niet in haar gezicht zit. Dan blijven er nog maar twee waarschijnlijke plekken over. Zou de piercing in een van haar salamiplakjes zitten, of nog verder naar beneden? Bekijk hier de foto die Famke plaatste tijdens haar behandeling!

Famke Louise piercings

Famke Louise is niet meer te stoppen

Famke Louise is sinds haar nieuwe werk op het platform Fancentro niet meer te stoppen. De brunette maakt steeds gewaagdere content. Nu probeert ze via haar Instagram zelfs nog meer mensen over te halen om te abonneren op haar platform. Ze gaat natuurlijk alleen op dat platform laten zien waar de piercing zit. Ook post Famke enorm veel video’s van haar achterzijde. Daarnaast kijkt ze je ook vaak erg uitnodigend aan in haar video’s, alsof ze veel zin in je heeft. Volgers van Famke vinden dat ze veel te ver gaat. Ze krijgt veel kritiek op haar werk. Ze heeft namelijk gewoon een man en zelfs een kind.

Meer zien van Famke Louise doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe influencer Famke Louise? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina’s! Famke heeft zoals gezegd naast haar oude hoofdaccount dus ook een nieuw account aangemaakt. Hier plaatst ze net wat vunzigere content op. Ben jij wel benieuwd naar wat Famke allemaal te bieden heeft? Neem dan zeker even een kijkje op dit account. Ben je meer geïnteresseerd in wat rustigere content en kiekjes in het privéleven van Famke? Klik dan op deze link voor haar andere account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!