Fajah Lourens deelt flexibele foto in fitness-outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens toont in haar nieuwste Instagram post dat ze nog genoeg flexibiliteit bezit om zich in allerlei interessante posities te wringen. Comfortabel ziet deze pose er niet uit, maar uitnodigend is ie zeker!

Open huis bij Fajah Lourens

Fajah Lourens zien we op deze nieuwe foto op een plek waar we haar niet vaak aantreffen. In plaats van een sportschool of luxe setting omringd door attributen, proteïneshakes en gewichten heeft de voormalig GTST-actrice op deze foto gekozen voor een kantoorsetting. Heeft ze dan toch gekozen voor een 9-5 baan? Haar t-shirt en yogabroek passen daar niet helemaal bij. Zoals we van de sportvrouw zijn gewend is ze liever te zien in een comfortabele outfit dan in een driedelig pak. Zo blijkt wederom ook uit deze post. Fajah is een motiverende BN’er die vaak genoeg informatie over haar leven deelt. Zoals haar verleden en persoonlijke struggles, die haar uiteindelijk geholpen hebben met het vervullen van haar dromen. Die motivatie gebruikt ze zelf ook om haar lijf tot het uiterste te pushen. Met haar sportieve levensstijl probeert de goeroe, naast zichzelf, ook anderen in beweging te brengen.

Fajah verstopt zich in wijde shirts

Volgens Fajah Lourens zelf is ze een nieuwe zoektocht gestart. Niet naar een kantoorbaan, of yogabroeken, maar naar topjes en t-shirts. Vooral sport-tops lijkt ze nodig te hebben. Vooral nu ze sinds haar veelbesproken verkleining flink wat ingeleverd heeft op die plek. Haar uiteindelijke look is daarvoor volgens Fajah net even ‘wat anders’. Als alternatief voor een vrouwentop kiest ze nu vaker voor wijdere T-shirts. Op de foto is het niet te zien, maar Fajah sport nu blijkbaar zo comfortabel mogelijk. Dan zijn universele shirts ideaal. Wij zijn blij om te zien dat ze nog steeds kiest voor de fitte levensstijl. Die strakke shirtjes gaan we missen, maar gelukkig maakt ze het regelmatig goed van dit soort foto’s van haar indrukwekkende onderstel!

Fajah heeft nog steeds killer body

Deze sportvrouw is ongetwijfeld elk moment van de dag wel een beetje bezig met haar . Of dat van anderen. Vaak deelt ze recepten, workouts, motivatiefilmpjes en foto’s die vrijwel allemaal te maken hebben met hoe zij en anderen eruit zien. Het doel? Haar killer body in stand houden. Dat lukt deze inmiddels 40-jarige nog altijd, zo te zien Ze lijkt goed te weten wat ze moet doen om die vormen vast te houden en soms een extra boost te geven. Al blijkt ze, naast de sportschool, van wat cosmetische ingrepen ook niet vies. Waar ze op jonge leeftijd nog voor wat grotere exemplaren koos, is de recent juist de ‘minimalistische’ kant opgegaan en loopt ze nu in en buiten de sportschool met wat maatjes kleiner. Haar (sport)garderobe is ongetwijfeld ook al een flink stuk gekrompen. Op dat soort momenten loont het om de eigenaresse te zijn van een fitnessmerk. Ze had nog genoeg kleinere shirtjes liggen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...

Hélène Hendriks en Jutta Leerdam klimmen samen omhoog op interessante lijst

De Media 100 is weer bekend. Dat is de lijst met meest invloedrijke BN'ers. En er staan deze keer twee bekende gezichten in.