Extra lange ‘nieuwe’ Avengers-film ook in Nederland te zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Avengers Endgame opnieuw in bioscoop

De Avengers hebben deze keer een andere missie: de meest succesvolle bioscoopfilm ooit worden…

Avengers: Endgame is met afstand de grootste bioscooprelease van dit jaar. Toch bracht de populaire superheldenfilm niet genoeg geld in het laatje om de meest succesvolle bioscoopfilm ooit te worden – iets dat zeker het doel was! De film Avatar uit 2009 bleef Endgame zo’n 40 miljoen dollar voor in opbrengsten.

Hoe je een film (voordat hij uit is op blu-ray ) dat extra zetje van 40 miljoen dollar geeft? Gooi ‘m gewoon nóg een keer de bioscopen in! Volgend weekend komt Avengers: Endgame ook in Nederland eventjes terug in de zalen van Pathé met een iets andere naam, en een paar minuten aan extra, niet eerder vertoond materiaal. Héél misschien de moeite waard voor échte fans dus. De gewone bioscoopbezoeker kan z’n geld beter op zak houden.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.