Extra lange ‘nieuwe’ Avengers-film ook in Nederland te zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Avengers Endgame opnieuw in bioscoop

De Avengers hebben deze keer een andere missie: de meest succesvolle bioscoopfilm ooit worden…

Avengers: Endgame is met afstand de grootste bioscooprelease van dit jaar. Toch bracht de populaire superheldenfilm niet genoeg geld in het laatje om de meest succesvolle bioscoopfilm ooit te worden – iets dat zeker het doel was! De film Avatar uit 2009 bleef Endgame zo’n 40 miljoen dollar voor in opbrengsten.

Hoe je een film (voordat hij uit is op blu-ray ) dat extra zetje van 40 miljoen dollar geeft? Gooi ‘m gewoon nóg een keer de bioscopen in! Volgend weekend komt Avengers: Endgame ook in Nederland eventjes terug in de zalen van Pathé met een iets andere naam, en een paar minuten aan extra, niet eerder vertoond materiaal. Héél misschien de moeite waard voor échte fans dus. De gewone bioscoopbezoeker kan z’n geld beter op zak houden.

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten