Extra lange ‘nieuwe’ Avengers-film ook in Nederland te zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Avengers Endgame opnieuw in bioscoop

De Avengers hebben deze keer een andere missie: de meest succesvolle bioscoopfilm ooit worden…

Avengers: Endgame is met afstand de grootste bioscooprelease van dit jaar. Toch bracht de populaire superheldenfilm niet genoeg geld in het laatje om de meest succesvolle bioscoopfilm ooit te worden – iets dat zeker het doel was! De film Avatar uit 2009 bleef Endgame zo’n 40 miljoen dollar voor in opbrengsten.

Hoe je een film (voordat hij uit is op blu-ray ) dat extra zetje van 40 miljoen dollar geeft? Gooi ‘m gewoon nóg een keer de bioscopen in! Volgend weekend komt Avengers: Endgame ook in Nederland eventjes terug in de zalen van Pathé met een iets andere naam, en een paar minuten aan extra, niet eerder vertoond materiaal. Héél misschien de moeite waard voor échte fans dus. De gewone bioscoopbezoeker kan z’n geld beter op zak houden.

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten