Eva (on)gesteld op Hugo in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Cleven Expeditie Robinson ongesteld

De kijker heeft inmiddels een hele week gehad om te herstellen van de exit van Tim. Toch is het moeilijk genieten zonder deze ‘laatste échte vent‘. De vaak venijnige vrouwen regeren nu, terwijl de overgebleven machteloze mannen de mond gesnoerd worden. Op deze manier is het wachten op een all-ladies finale. Klinkt als een droom, maar moeten we dat willen?

Het worden barre tijden op het Expeditie-eiland. Terwijl de deelnemers hun laatste herinnering aan meestervisser Tim opeten, wordt snel duidelijk dat het vanaf nu helemaal niet meer om survivallen gaat. De overgebleven deelnemers letten meer op elkaar dan op zichzelf. Ideaal voor liefhebbers van realityshows, maar minder leuk voor de kijker die inschakelt voor spannende proeven. Die lijken namelijk met de week betekenislozer te worden…

Vrouwenvenijn

De memoryproef (het spel memory met grote kaarten) had een bloedstollende kunnen worden. Maar door de zwakke inzet van de kandidaten had zelfs de regie moeite om er een beetje spanning in te monteren. Akwasi, de enige man op het hoofdeiland, kampte met acuut geheugenverlies. Ze hadden hem net zo goed uit de montage kunnen laten.

Op de voorgrond was Eva Koreman de enige die haar ogen op de memorystenen wist te houden. Deze keer zonder ezelsbrug. Mariana Verkerk hield zich vooral bezig met de stenen die voor haar neus weggekaapt werden, Yvette Broch vond alles best zolang Mariana maar niet won en Shary-An Nivillac cijferde zichzelf weg om haar ‘eilandverloofde‘ Eva de overwinning te schenken. Zie je het probleem?

Yvette verliest, maar is blij omdat Mariana dat ook doet

Arme Hugo

Akwasi leek de schlemiel van de aflevering te worden, tot Hugo daar een stokje voor stak. De tv-kok, die tot nu toe hutje, palmboompje, zee-egeltje speelde met Eva Cleven, maakte een klassieke fout: hij probeerde een ongestelde vrouw op haar gemak te stellen. Zijn ‘ik ben er voor je’ werd door Eva beantwoord met een ijskoude ‘shut up and be pretty’. Auw. Die voelde je dwars door de tv heen.

Zodra Hugo winnaarseiland verlaat staat er sowieso een vuurpeloton aan vrouwen klaar om hem als ‘grootste bedreiging’ weg te stemmen. Hij wilde alleen maar lief doen, dames. Zouden jullie ook eens moeten proberen!

Hugo overdenkt zijn zonden

Mariana fluitend naar finale

Opvallend detail: Mariana doet nog steeds mee! Ze staat er zelf ook versteld van. Ze kon in het begin vooral op haat van de kijker rekenen, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een favoriet. Misschien juist omdat ze een soort niet te verdelgen onkruid begint te worden.

De catwalkcoach glipt namelijk overal tussendoor. En daar geniet ze zelf ontzettend van. ‘Ik ben er nog’ zegt ze, met die kenmerkende duivelse blik. Voor haar is elke extra week een cadeautje. Voor de kijker begint het met de week meer op een lijdensweg te lijken. Nog even volhouden: over twee weken begint de finale…

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.